Sürpriz önerilerle karşılaşabilirsiniz

Planlarınıza, önceden hazırlanmış yol haritanıza ya da yaptığınız hazırlıklara rağmen akışa göre hareket etmenin daha uygun olacağı bir hafta sonundayız.

Haberin Devamı

Aniden, plan ve projelerimizin hızını veya yönünü değiştirecek öneri, fikir ve kişiler hayatımıza girebilir.
Belli tahkimler gerektirse de bu kişi veya teklifleri müzakere altına almak yerinde olacağa benziyor.
Hepinize keyifli hafta sonları, sağlık ve sevgiyle kalın...

KOÇ
Belli değişiklikler yapmak istiyorsunuz ama doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Doğru zaman gelene kadar harekete geçmemekte fayda var.

BOĞA
Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz. Beklemeyin, kontrolü ele alın. Huyunuz değildir, ancak kin tutmak amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

İKİZLER
Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

YENGEÇ
Yeni bir fikrin peşinden gitmek için sabırsızlanıyorsunuz. Bu uğurda, destek aramaktan dahi vazgeçebilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN
Her şey yoluna girmek üzere. Harekete geçmek için bir işaret beklemenizde fayda var.

BAŞAK
Bulunduğunuz konumu belli etme konusunda ısrarcı olabileceğiniz bir gün. Neyse ki, çevrenizdeki kişiler bugün sabırlı günlerindeler.

TERAZİ
İlginç gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi durumunuzu olumlu etkileyecek olaylar yaşanabilir. Olası gerilimleri büyütmemekte fayda var.

AKREP
Başkalarının sözlerine göre hareket etmek, emir almak veya maşa olmak karakterinize hiç uygun değil. Kendiniz gibi olmalısınız.

YAY
Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor. Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

OĞLAK
Başarılarınızı gözler önüne sermek istemeniz anlaşılabilir bir durum ama her zaman olduğu gibi zarafetinizi ve alçakgönüllülüğünüzü korumanız size daha çok puan kazandıracaktır.

KOVA
Belli bir işbirliğinin veya düzenlemenin geleceği konusunda kendinizden emin olmaya başladınız. Planlarınızı güçlendirmek ve belli değişiklikler yapmak için bu motivasyonu kullanabilirsiniz.

BALIK
Ekonomik, sanatsal veya romantik konularda maceralara atılma isteğiniz artıyor ve bu anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Yazarın Tüm Yazıları