Sürpriz buluşma

Number1 TV’nin patronu Ali Karacan ile eski mankenlerden Didem Erol, önceki akşam Bebek’teki Lucca Bar’daydı...

İki yıldır birlikte olduğu Iryna Zdorky’i tatil için ülkesine gönderir göndermez gece turlarına başlayan Karacan’ın bu kaçamağı objektiflerden kaçmadı. İkili, geç saatlere kadar eğlenceye devam ettikleri mekandan çıkışta, Ali Bey’in Hummer jeep’ine binerek gözden kayboldu.

30’a takılıp kaldı

Ünlülerin menajeri olarak tanınan Özgür Aras, 30’uncu doğum gününü önceki akşam Beyoğlu’ndaki Oh!Pera adlı mekanda kutladı. Aras’ın renkli doğum günü partisine yakın dostları Yonca Evcimik, Uğurkan Erez, Erkan Özerman, Firdevs, Tuğba Özerk, Ahmet-Sinem Bayer gibi birçok ünlü katıldı. Evcimik, Özgür Aras’a takılarak onun üç yıldır 30’uncu yaşını kutladığını söylerken, usta koreograf Uğurkan Erez de "Erkekler 30’undan sonra büyümek istemez" sözleriyle davetlileri güldürdü.

Firdevs yakalandı

Popstar’da kazandığı ikincilikle adını duyuran Firdevs’in adı aynı yarışmadaki Abidin’le anılmıştı. Geçtiğimiz yıl bir ölbüm çıkaran Firdevs, önceki akşam ise yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. Adını sır gibi sakladığı sevgilisiyle bir arkadaşının doğum gününe katılan şarkıcı, flaşların patlaması üzerine paniğe kapıldı ve o sırada kendisine sarılmış olan sevgilisinden "Belimi bırak, gazeteciler bizi çekiyor" diyerek uzaklaştı.
Yazarın Tüm Yazıları