Sürpriz aşk

Eşi Mehmet Çelik ile yolları Erol Eyin aşkı yüzünden ayrılan Arte Tahir, mutluluğu o beraberlikte de bulamamıştı.

Eyin’den kendisini tehdit ettiği iddiasıyla şikayetçi olan Arte Hanım, sonunda yeni bir aşka yelken açtı. Bu aşk ilk olarak da geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Blackk Restaurant’ta ortaya çıktı. Tahir, mekana Erol Kaynar ile birlikte gelmişti. Önce baş başa yemek yiyen ve sohbet eden ikili, ilerleyen saatlerde tedirginliklerini üzerlerinden attı ve el ele tutuşup dakikalarca öyle kaldı. Mekanı birlikte terk eden çift, duyduğuma göre bayram tatili için de Bodrum’a gitmiş. Bodrum günlerinde Kaynar’ın Türkbükü’ndeki muhteşem villasında kalacaklarmış.

Courchavel’e gitti

Aylin Benardete, bayram tatilini geçirmek üzere Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchavel’e gitti. Seyahate çıkmadan hemen önce ise arkadaşı Leyla Çebi’nin nişan davetindeydi... Arkadaşını Hakkı Talu ile evlilik yolunda ilk adımı attığı Bebek mel’S Restaurant’daki törende yalnız bırakmayan Benardete, ertesi gün yola çıktı.

Aile pozu

Ümit-Cem Boyner ile Serra-Osman Merzeci çifti, geçtiğimiz gece Kuruçeşme Divan’da düzenlenen davetin konukları arasındaydı. Semahat-Nusret Arsel çiftinin 50’nci evlilik yıldönümleri nedeniyle verdikleri davetin sonunda, Boyner ve Merzeci çiftleri, Divan’ın merdivenlerinde objektiflere birlikte gülümsedi. Bu arada Ümit Hanım, kendi evlilik yıldönümlerinde de Arsel çiftinin dağıttıkları porselen kaplumbağlara benzer sembolik hediyeler vermenin hoş olacağını söylemeden geçemedi.

Dönüş ertelendi

Mina ve Merve Hasman kardeşler, yeni yılı karşılamak üzere aralık ayının sonunda, eğitimlerini sürdürdükleri İsviçre’den İstanbul’a gelmişlerdi. 2006’ya babaları Nurettin Hasman ve sevgilisi Eda Taşpınar ile birlikte Blackk adlı mekanda giren iki kardeş, gelmişken bayram tatilinde de burada olalım dediler ve dönüşlerini ertelediler. İki kardeş geçtiğimiz akşam da yine Blackk’teydi. Burada yedikleri akşam yemeğinin ardındansa anneleri Güliz Onursal’ı ziyarete gittiler.

Afrika yerine Antalya

Antalya-Beldibi’ndeki 7 yıldızlı Sungate Port Royal Otel, bayramda sosyeteden birçok tanınmış ismi ağırlıyor. Ali Karacan ile sevgilisi Iryna Zdoryk de tatili orada geçiren isimlerden... Gerçi Karacan, Atatürk Havalimanı’nda karşılaştığı gazetecilere Güney Afrika’ya safariye gittiklerini söylemişti ama anlaşılan bu bir şakadan ibaretmiş! Dün akşam otelde program yapan Hülya Avşar’ı dinleyen sevgililer, bu gece de Sezen Aksu’yla eğlenecekler.

Dubai’de kayak yapacak

Selin Habbap, bayram tatilini geçirmek için önceki gün Dubai’ye gitti. En iyi arkadaşım dediği Fulya’yla birlikte bir hafta Dubai’de kalacak olan Habbap’ın tek endişesi ise geçtiğimiz hafta ölen Dubai şeyhinin ardından ilan edilen 40 günlük yas... Bunun tatil keyfine gölge düşürebileceğini düşünen Selin Habbap, bir aksilik olmazsa arkadaşıyla Dubai’nin dünyaca ünlü kayak merkezine uğramayı da planlıyor.
Yazarın Tüm Yazıları