Surface Book 2 ne zaman satışa çıkacak?

Güncelleme Tarihi:

Surface Book 2 ne zaman satışa çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 09:43

Microsoft'un bir süredir hakkında iddialar duymaya başladığımız yeni dizüstü bilgisayarı Microsoft Surface 2'yi bekleyenlere kötü haber geldi ve cihazın çıkış tarihi dedikoduları son buldu.

Haberin Devamı

Bundan bir süre önce isimsiz kaynaklar Microsoft'un Surface Book 2 adlı dizüstü bilgisayar üzerinde çalışmaya çoktan başladığını iddia etmişti. İddialara göre Microsoft, Surface Book 2'yi Nisan ayı başına kadar tanıtmış olacaktı.

Bugün ortaya atılan iddialar ise Microsoft'un böyle bir planı olmadığı yönünde. Microsoft'un cihaz üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü ama Nisan ayı başına kadar tanıtılmaya hazır hale gelmeyeceği belirtiliyor.

Microsoft'un bahsi geçen etkinliği yine de düzenleyeceğini ama bu etkinlikte daha önce söylendiği üzere Surface Book 2'nin tanıtılmayacağını da belirtmemiz gerek. Görünüşe göre Microsoft, bu etkinlikte Surface Pro 5 ile boy gösterecek. Tabii etkinliği yalnızca windows 10 güncellemesini tanıtmak amacıyla kullanmazlarsa.

Son olarak Surface Book 2'nin 2'si 1 arada tasarımından vazgeçilerek standart bir dizüstü bilgisayar olarak satışa sunulacağının söylentiler arasında olduğunu da belirtelim.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!