Süreyya güzel seçecek

Miss Fashion TV yarışmasında jüri olan İkoncan Süreyya Yalçın, güzellere not verecek.

Haberin Devamı

Dünyanın en prestijli modellik yarışmalarından Miss Fashion TV, bu yıl 30 Haziran’da Kıbrıs’taki Rocks Otel’de yapılacak. FashionTV Türkiye’nin sahibi Enis Onat’ın düzenleyeceği yarışmada Süreyya Yalçın da jüride olacak. Modayı yakından takip eden, kendine özgü ve iddialı giyim tarzıyla ‘ikoncan’ olarak anılan Yalçın, 40 ülkeden güzellere not verecek. Jüride Sergen Yalçın ve Serdar Ortaç gibi ünlü isimler de var.

Sanatın adresi değişti

Toprak Sanat Galerisi’nin sahipleri Cengiz-Ayfer Toprak Karavan, yaz aylarında Bodrum’da açtıkları şubeleriyle sanatı tatilcilerin ayağına götürüyor. Geçen yıl Türkbükü’ndeki galerilerinde sergiler düzenleyen çift, bu yaz adres değiştirdi. Bodrum Konacık’ta hizmete giren Fatih Kıral Mobilya’nın içinde ünlü ressamların eserlerinden oluşan sergiler düzenleyecek olan Toprak Sanat Galerisi’nde sezon yarın açılacak.

Haberin Devamı

Limonata’ya rötarlı açılış

İşletmeci İzzet Çapa, Akaretler’de hizmete giren yeni restoranı Limonata Downtown’ın açılışını Gezi Parkı olayları nedeniyle iptal etmişti. Çapa, mekânın kapılarını bu akşam açıyor.

Yazarın Tüm Yazıları