‘Sürekli kalite’ ikinci kez Öz Kayseri’nin

Güncelleme Tarihi:

‘Sürekli kalite’ ikinci kez Öz Kayseri’nin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 11:15

Almanya’nın gıda ürün kontrolü ve sertifikalandırılmasında en önemli kurumu kabul edilen Alman Tarım Cemiyeti’nin (DLG), tüketicilerin ‘Öz Kayseri’ markasıyla tanıdığı Mond-Star Pastırma Schinkenproduktions GmbH’yı, ‘Ürün Kalitesinde Süreklilik Ödülü’ne layık gördü.

Haberin Devamı

İŞADAMI Hilmi Selçuk’un kurduğu ve yönettiği pastırmalarıyla ünlü Mond-Star Pastırma Schinkenproduktions GmbH, gıda sektöründe zirve sayılan ödülü ikinci kez almış oldu. 

Sadece ürün ve prodüksiyon aşamaları en az beş yıl boyunca düzenli olarak sıkı bir kontrole tabi tutulan, hijyen ve ekolojik ilkelere uygun üretim şartlarını eksiksiz yerine getiren gıda şirketleri, DLG’nin bu ödülüne başvurmaya hak kazanıyor.

‘Sürekli kalite’ ikinci kez Öz Kayseri’nin

TÜKETİCİLER TANIYOR
Hilmi Selçuk’un 1970’li yıllarda kurduğu ve 1997’den beri, Wiesbaden’deki şimdiki üretim tesislerinden bulunan şirketi, tüketiciler Öz Kayseri pastırmalarının yanı sıra dana kavurma ve işkembe ürünleriyle yakından tanıyor.
DLG’nin gıda ve üretim kontrollerinde, et kalitesi, tat, besin değeri, yoğunluk, özgü analizi, gıda güvenirliği, dış görünüm ve paketleme gibi çok sayıda tavizsiz ürün kalite kriterlerini harfiyen yerine getiren Mond Star’ın ürünleri, Almanya’nın yanı sıra Belçika, Danimarka, Fransa, İngiltere ve İsveç başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine, Türkiye’ye ve deniz aşırı ülkelerinde de tüketiciye sunuluyor.

Haberin Devamı

DEFALARCA KAZANDI
Önceki yıllarda da seçilmiş ürünleri için defalarca DLG’nin ‘Altın Kalite Ödülü’ kazanan ve ayrıca başka gıda ve et ürünleri denetim kurumlarının ve fuarlarının çok sayıda ödülünü alan şirketin piyasadaki güçlü konumu yeni ödülle perçinlendi.
Almanya’da 130 yılı aşkın süredir gıda denetimi yapan DLG tarafından iki yıl üst üste ‘Ürün Kalitesinde Süreklilik Ödülü’nü alan ender gıda üreticilerden.

BAKMADAN GEÇME!