Sürekli, "180 günlük eylem planı yakında açıklanacak"

Güncelleme Tarihi:

Sürekli, 180 günlük eylem planı yakında açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 17:10

Sürekli, "180 günlük eylem planı yakında açıklanacak"

Haberin Devamı

Ak parti izmir milletvekili kerem ali sürekli, referandumdan sonra yeni bir süreç başladığına dikkat çekerek, "önümüzdeki günlerde, hükümetimiz ve cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gelecek 180 günlük eylem planını milletimizle paylaşacağız" dedi.

İzmir'deki ziyaretlerini sürdüren Sürekli, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılışlar gerçekleştirdi, yapımı tamamlanan Yıkıkkemer Semt Polikliniği'nin açılışını yaptı. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Üniversiteler Komisyonu'nun iftarına da konuk olan Sürekli hafta sonu da partisinin Çiğli, Menemen ve Bergama teşkilatlarıyla bir araya geldi. Ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Sürekli, Türk siyasetinde AK Parti'nin 15 yılda çıtayı en yükseğe taşıdığını belirterek şunları söyledi:

"Bizim ufkumuz, milletimizin aydınlık ufkudur. Her vatandaşımız şundan emin olsun; bundan sonra da milletimizin çizdiği yoldan zerre kadar sapmayacağız. Gelinen noktada Türkiye, geleceği için son derece önemli bir kavşaktan alnının akıyla dönmüştür. Önümüzdeki günlerde, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, gelecek 180 günlük eylem planını milletimizle paylaşacağız. Yeni bir demokratik hamle, kalkınma hamlesi kapımızda. Hiç kimse rehavete kapılmasın ve herkes yeni sürece hazır olsun. Bu süreçte milletimizin ortak iradesi doğrultusunda her alanda ileri adımlar atmaya, demokrasi standardımızı daha da yükseltmeye kararlılıkla devam edeceğiz" dedi.

15 Temmuz süreciyle ilgili şu anda 27 ilde 132 davanın açıldığını, duruşmaların devam ettiğini vurgulayan Sürekli, "Duruşmalarda sanıklar bir tiyatro sergiliyor. Sanki onların dünyadan haberi yokmuş, bu darbeyi başka bir ülkeden gelip yapmış gitmişler ya da yapmaya çalışmışlar. Ne yaparsa yapsınlar hangi yalana başvururlarsa vursunlar o uçakları alıp Gazi Meclisin üzerine bomba yağdıranlar, Gölbaşı Özel Harekatta 53 polisimizi şehit edenler, Türksat'ı basıp oradaki kardeşlerimizi şehit edenler, Genelkurmaydaki vatandaşlarımızın üzerlerine mermi yağdıranlar, Şehitler Köprüsü'nde insanları gözünü kırpmadan öldürenler mutlaka ama mutlaka hesabını verecekler" diye konuştu.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!