Sürat pateninde madalya sözü

Güncelleme Tarihi:

Sürat pateninde madalya sözü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 14:28

Sürat pateninde madalya sözü

Haberin Devamı

 ERZURUM, (DHA)- Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF) Short Track (Sürat Pateni) Milli sporcuları Hazar Karagöl ve Fatih Özden, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a madalya sözü verdiler.

Palandöken Belediyesporlu sürat patenciler Hazar Karagöl ve Fatih Özden Milli takım adına 15 Şubat günü yapacakları yarış öncesi Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret ettiler. Antrenör Önder Arslan, EYOF'a milli takım adına katılmaya hak kazanan Hazar Karagöl ve Fatih Özden'in, Palandöken ilçesindeki Olimpik Buz Pateni Salonu'nda günlerce sürat, güç, kondüsyon ve beceri antremanları yaptığını belirterek, "Sporcularımızın kondüsyonu çok yüksek. Çok iddialıyız. Allah izin verirse, Palandöken Belediyesi'ne gerçekleştireceğimiz ikinci ziyaretimiz, yanımızda getirdiğimiz madalyarla birlikte olacak" dedi.
Erzurum adına çok büyük bir önem taşıyan organizasyonda belediye sporcularının madalya için yarışmasının çok büyük mutluluk verici bir durum olduğuna işaret eden Başkan Bulutlar, "Madem ki kış sporları merkezi olan bir şehirde yaşıyoruz, o halde bunun gereklerini de yerine getirmeliyiz. Sahip olduğumuz tesisler kadar, bu tesisleri başarıyla ve madalyalarla taçlandıracak sporculara da ihtiyacımız var. Palandöken Belediyesi olarak bu manada elimizden geleni yapıyor, kış sporlarının gelişmesi ve yeni nesil sporcuların yetişmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!