Süperstar’la 500 TL'ye süper eğlence

Ajda Pekkan ve Ozan Çolakoğlu, Bodrum’da konser verdi. Biletleri 500 TL’den satılan konseri ünlüler de izledi.

Haberin Devamı

Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Palmali Şirketler Grubu’na bağlı Palmarina Yalıkavak, bu yaz Bodrum’a damgasını vurdu. Bünyesindeki Cipriani’nin yanı sıra Billionaire Club ve Billionaire Beach ile tatilcilere gece gündüz eğlenceli aktiviteler sunan Palmarina, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde de Ajda Pekkan ve Ozan Çolakoğlu’nu ağırladı. Biletlerin 500 TL’den satıldığı konseri izleyenler arasında Ayşegül Dinçkök, Elif Dürüst, Hande-Erdinç Acar, Melda-Sinan Kosif, Figen-Fatih Kral ve Ali Ağaoğlu da vardı.

Latin rüzgârı

Palmarina Bodrum’daki Billionaire Club’ın bünyesinde hizmet veren Billionaire Beach’te Ramazan Bayramı’nın ilk günü “Live Latin Sunset Party” vardı. Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars’ın Latin rüzgârları estirdiği partiye Yasemin-Cefi Kamhi, Ali Gürel, Sinem Yıldırım, Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya ve Berna Akar da katıldı.

Haberin Devamı

Biraz da sanat

Günün her saati farklı eğlencelerin düzenlendiği Bodrum, sanatsal aktivitelere de ev sahipliği yapıyor. Torba’da bulunan Casa Dell’Arte Otel’de de geçtiğimiz gün Bennu Gerede’nin “Kiss&Bet” adlı sergisi açıldı. Otelin sahibi Ahu Büyükkuş’un ev sahipliği yaptığı sergi açılışı, Beyrut’un ünlü DJ’i Jade’nin performansıyla renklendi.

Önce el öptüler sonra yüzdüler

Eşi Harun Tan’ın babası Oral Tan’ın Bodrum’daki evinde tatil yapan Ebru Şallı, önceki gün kayınpederi ve kayınvalidesiyle bayramlaştıktan sonra soluğu evin iskelesinde aldı. Şallı eltisi Rahşan Tan ile yüzüp güneşlenirken, Harun Tan ise kardeşi Saruhan Tan ve babası Oral Tan’la evde oturup sohbet etmeyi tercih etti.

Yazarın Tüm Yazıları