Süpersiniz

Güncelleme Tarihi:

Süpersiniz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2004 17:49

Sakaryaspor’un ardından BŞB Ankara ve Erciyes de rakiplerini yenip mutlu sona ulaştı. Şimdi gözler son hafta küme düşecek üç takımın hangileri olacağına çevrildi.

A Kategorisi’nde bitime bir hafta kala zirvedeki düğüm çözüldü ve Sakaryaspor’un ardından BŞB Ankaraspor ile Erciyesspor da Süper Lig’e yükseldi. Haftalar süren maraton tabii ki hiç kolay geçmedi. Mütevazı kadrolara sahip BŞB Ankara ve Erciyes’in mutlu sona ulaşmasında en önemli faktör çok çalışmak ve başarıya inanmaktı. Bu inancı oyuncularına aşılayan iki teknik adam, Reha Kapsal ile Hüseyin Hamamcı da Süper Lig’e yükselmede en önemli payın sahibi oldu.

Kapsal dörtledi

Daha önce iki takımı A Kategorisi’ne, bir takımı da Süper Lig’e çıkaran Reha Kapsal, BŞB Ankaraspor ile bu sayıyı dörde çıkardı. Hüseyin Hamamcı ise Kayserispor’a göre daha mütevazı bir kadroya sahip olan, şehrin diğer takımı Erciyes’in Süper Lig’e yükselmesini sağlayıp, paranın her şey olmadığını gösterdi. BŞB Ankara ve Erciyes’in kazanmasından sonra sezona büyük ümitlerle giren ve başlarda herkesin kesin favori olarak gösterdiği Vestel Manisaspor’un ümitleri de tükenmiş oldu.

Artık gözler düşme hattına çevrildi. Son dört sırada yer alan Mersin İY, İzmirspor, Adana Demirspor ve Göztepe’den üçü küme düşecek. Ateş hattındaki takımları yakından ilgilendiren maç ise Mersin İdman Yurdu ile İzmirspor arasında, Mersin’de oynanacak.

A KATEGORİSİNDE HAFTANIN MAÇLARI

15 Mayıs Cumartesi: 17.00 Altay-İstanbul BŞB, Kayserispor-Sivasspor, Vestel Manisaspor-Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor-BŞB Ankaraspor, Çanakkale Dardanelspor-Karşıyaka, Türk Telekomspor-Yimpaş Yozgatspor,

16 Mayıs Pazar: 17.00 Antalyaspor-Adana Demirspor, Mersin İdman Yurdu-İzmirspor, Göztepe-Kocaelispor

Haftanın Takımı: BŞB Ankaraspor

Gol Kralı: 18 Gol Ümit (Altay), M.Şen (Ç.Dardanel)

Haftanın Hakemi: Mustafa SAĞLAM (Sivas-Altay)

Haftanın Teknik Direktörü: Reha Kapsal (BŞB Ankaraspor)

KART CEZALILARI

Kırmızı Kart: Serdar (İzmir), Cihat (Kocaeli)

Sarı Kart: Mesut, Ercan (Adana Demir), Burak, Mustafa (Antalya), Selim (Altay), Salih (Göztepe), İbrahim (İzmir), Zafer, Burhan (T.Telekom), Mahmut (V.Manisa)

HAFTANIN KARMASI

ORHAN (Mersin İY)

MUAMMER (Antalya)

ALPASLAN (K.Erciyes)

METİN (V.Manisa)

YASİR (Y.Yozgat)

UĞUR (BŞB Ankara)

MUSTAFA (Göztepe)

SERKAN (İzmir)

AYDIN (Sivas)

BİLAL (İzmir)

EROL (Y.Yozgat)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!