Supernatural 12. sezon onayını aldı! - izle

Güncelleme Tarihi:

Supernatural 12. sezon onayını aldı - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 09:09

Tam 11 sezondur devam eden, milyonlarca kişinin takip ettiği, Supernatural için, Amerikan kanalı THE CW 12. sezon onayını verdi. 250'nci bölümün de içinde yer alacağı 12. sezonun onaylandığı haberi takipçileri sevince boğdu. Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

2005 yılının Eylül ayında çekimlerine başlanan dizi ilk olarak Amerikan The WB kanalında yayın hayatına başlamıştı.

Daha sonra The CW kanalına transfer olan dizi uzun soluklu macerasına 2016 yılında 12. Sezonu ile devam edecek. Başrollerinde Jared Padalecki (Sam Winchester), Jensen Ackles (Dean Winchester) gibi isilerim yer aldığı korku serisi bütün dünyada takip edilen önemli bir yapım haline gelmişti.

Supernatural 12. sezon onayını aldı - izle

Dean ve Sam Winchester kardeşlerin babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip Sam'in bıraktığı avcılığa geri dönmesiyle başlayan hikâyede, kardeşlerin insanların gerçekte var olmadığını zannettiği birçok tür yaratık, hayalet, şeytan gibi varlıkları avlamalarını ve bu maceralar sırasında yaşadıkları anlatılıyor.

Haberin Devamı

12. sezon için onay alan dizinin 11. sezonun gösterimine halen devam edilmekte.

Supernatural'in henüz 12. sezon tanıtımları yayınlanmadı. Ancak 11. sezonun ikinci yarı tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz. Supernatural'in ikinci yarısı 21 Ocak 2016'da başlamıştı.

BAKMADAN GEÇME!