Süper Loto sonuçları açıklandı.. İşte Süper Loto'nun bu hafta kazandıran rakamları

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları açıklandı.. İşte Süper Lotonun bu hafta kazandıran rakamları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 08:42

Süper Loto geçtiğimiz haftalarda uzun soluklu bir devir heyecanı yaşamış ve büyük ikramiyeyi bir kişi bilmişti. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen haftanın çekilişinde Süper Loto'yu bilen çıkmadı ve ikramiye önümüzdeki haftaya devretti. İşte Süper Loto'nun bu hafta çıkan numaraları

Haberin Devamı

Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi'nin yapmış olduğu açıklama sonrasında kupon sahipleri tarafından sorgulanmaya başlandı. Geçtiğimiz iki hafta boyunca devreden Süper Loto, bu hafta da devrederek büyük ödülü 5 milyon TL seviyesine çıkardı. Daha önce de katlanarak 37 milyon TL ödül veren şans oyununun tekerrür edip etmeyeceği merak konusu oldu. İşte, idarenin yaptığı açıklamaya göre 27 Temmuz Süper Loto sonuçları ve detaylı bilgiler

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde kazandıran numaralar; 2, 3, 7, 8, 19, 27

Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 4 milyon 943 bin 942 lira 71 kuruşluk büyük ikramiye gelecek haftaya devretti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 68 kişi 8 bin 264 lira 65'er kuruş, 4 bilen 4 bin 569 kişi 132 lira, 3 bilen 83 bin 68 kişi 12 lira 55'er kuruş ikramiye kazandı. 

Çekilişte, toplam 2 milyon 207 bin 607 lira 60 kuruş ikramiye dağıtıldı. 

Hasılattan, 1 milyon 595 bin 322 lira KDV, 891 bin 963 lira 40 kuruş da Şans Oyunları Vergisi olarak kamuya aktarılacak. 

BAYİDEN ALINABİLECEK İKRAMİYE TUTARI NE KADARDIR?

Süper Loto 6/54 oyununda;

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,

(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

İKRAMİYE KAZANAN BİLETTE NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Milli Piyango oyununda bir bilete ikramiye ödenebilmesi için, biletin ikramiye kazanan numaralardan birini ihtiva etmesi, çekiliş tarihi, ikramiye ve seri numarası, fiyat ve kupür itibariyle herhangi bir kuşkuya meydan vermeyecek şekilde kendini ibraz eder nitelikte olması gerekir. Kendini ibraz eden biletlerden; ikramiye numaralarının dışında kalan diğer yerlerinden yırtılmış veya kopmuş olup parçaları mevcut olan ve ikramiye kazanan numaraları açık bir şekilde okunanlara da ikramiye ödenir. İkramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir. İkramiye kazanan numaralardan hiç birini ihtiva etmeyen ya da kendini ibraz eder nitelikte olmayan; sahte, tahrifat yapılmış, zamanaşımına uğramış, iptal edilmiş, ödendi damgası sığacak kadar veya daha büyük parçası kopmuş ve parçaları mevcut olmayan biletlere ikramiye ödenmez.

Hemen-Kazan oyununda İdare Şubeleri, başbayiler ve bayilerce bilet ikramiye ödenebilmesi için; bu Yönetmelik hükümlerine ve bilette belirtilen kurallara göre ikramiye isabet olması ve seri numarası itibariyle kendini ibraz eder durumda bulunması, kazınmayacağına dair üzerinde ihtar yazılı bulunan kısmının kazınmamış olması, kazınmış olan kısımda bulunan rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerlerinin yırtılmamış, delinmemiş ve tahrif edilmemiş olması, biletin iptal edilmemiş ve en son ikramiye ödeme tarihinin geçmemiş bulunması şarttır.

Bilette belirtilen kurallara göre ikramiye bulunmayan, seri numarası ve ikramiye kontrol numarası itibariyle kendini ibraz edemeyen, kazınmış olan kısımda bulunan rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerleri yırtılmış, delinmiş, sahte yada tahrif edilmiş olan veya kazınmayacağına dair üzerinde ihtar yazılı kısmı kazınmış olan yahut ikramiye ödeme süresi geçmiş, iptal edilmiş veya ikramiyesi ödendiğine dair ibare bulunan biletlere ikramiye ödenmez.

Sayısal Oyunların biletlerinde, sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

BAKMADAN GEÇME!