Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ tarafından açıklandı! 3 Ağustos Süper Loto sonuçları sorgulama sayfası

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto çekiliş sonuçları MPİ tarafından açıklandı 3 Ağustos Süper Loto sonuçları sorgulama sayfası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2017 09:31

Süper Loto çekiliş sonuçları her hafta olduğu gibi bu hafta da Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Her hafta milyonlarca vatandaşa umut kapısı olmaya devam eden Süper Loto'da bu haftanın kazanan talihlileri belli oldu. Her perşembe akşamı çekilişi düzenlenen Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan talihli çıkmadı. Süper Loto 4. kez devrini gerçekleştirdi ve büyük ikramiye tam tamına 6.977.448,53 TL'ye yükseldi. İşte, 3 Ağustos Süper Loto sonuçları sorgulama sayfası.

Haberin Devamı

Süper Loto sonuçları, 3 Ağustos akşamı noter huzurunda gerçekleşen çekilişin ardından kupon sahiplerinin erişimine açıldı. Toplam 9 milyon 462 bin 839 TL ödülün dağıtılacağı 3 Ağustos Süper Loto sonuçları, 6 milyon 977 bin TL'lik büyük ödülü sahipleriyle buluşturacak. İşte, 3 Ağustos Süper Loto sonuçları ve ödül hakkında bazı detaylar

Süper Loto oyununun bu haftaki çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 6 milyon 977 bin 448 lira 53 kuruşluk büyük ikramiye gelecek haftaya devretti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 58 kişi 10 bin 909 lira 25'er kuruş, 4 bilen 3 bin 544 kişi 191 lira 50'şer kuruş, 3 bilen 75 bin 497 kişi 15 lira 55'er kuruş ikramiye kazandı. 

Çekilişte, toplam 2 milyon 485 bin 390 lira 85 kuruş ikramiye dağıtıldı. 

Hasılattan, 1 milyon 796 bin 111 lira 39 kuruş KDV, 1 milyon 4 bin 199 lira 26 kuruş da Şans Oyunları Vergisi olarak kamuya aktarılacak. 

Haberin Devamı

Süper Loto'da bu haftanın kazandıran numaraları; 10, 13, 24, 29, 43, 50

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

1'den 54’e kadar sayı vardır ve bu 54 rakamlardan istediğimiz 6 rakamı dik olarak işaretlememiz gerekiyor(İşaretlemeyi kırmızı kalemle yapmayın). Bu şekilde yaptığımızda bir kolon oynamış oluyoruz.

Kolon başı ücret 2 TL'dir. Her bilette 6 kolon bulunmaktadır. İstediğiniz kadar kolon oynayabilirsiniz. Oynadığınız kolonu herhangi bir neden ile iptal etmek istiyorsanız kolonun altındaki "İPTAL" kutucuğunu işaretlemeniz yeterlidir.

İkramiye almak için en az 3 bilmeniz gerekiyor. Alacağınız ikramiye haftalara göre değişiyor ve Milli Piyango İdaresi tarafından belirleniyor. İkramiyenin dağılım oranları tablodaki gibidir.

İKRAMİYE KAZANAN BİLETTE NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Milli Piyango oyununda bir bilete ikramiye ödenebilmesi için, biletin ikramiye kazanan numaralardan birini ihtiva etmesi, çekiliş tarihi, ikramiye ve seri numarası, fiyat ve kupür itibariyle herhangi bir kuşkuya meydan vermeyecek şekilde kendini ibraz eder nitelikte olması gerekir. Kendini ibraz eden biletlerden; ikramiye numaralarının dışında kalan diğer yerlerinden yırtılmış veya kopmuş olup parçaları mevcut olan ve ikramiye kazanan numaraları açık bir şekilde okunanlara da ikramiye ödenir. İkramiye isabet eden numaraları üzerinden yırtılmış veya kopmuş olup, parçaları mevcut olan biletlerin ikramiyesi ancak, İdare veya satış merkezleri tarafından yapılacak inceleme sonucunda ödenebilir. Bu şekildeki biletlerden bayi ödeme yetkisindeki ikramiyeler satış merkezi yöneticisinin kararı, daha büyük ikramiyeler ise İdare merkezi onayı ile ödenir. İkramiye kazanan numaralardan hiç birini ihtiva etmeyen ya da kendini ibraz eder nitelikte olmayan; sahte, tahrifat yapılmış, zamanaşımına uğramış, iptal edilmiş, ödendi damgası sığacak kadar veya daha büyük parçası kopmuş ve parçaları mevcut olmayan biletlere ikramiye ödenmez.

Haberin Devamı

Hemen-Kazan oyununda İdare Şubeleri, başbayiler ve bayilerce bilet ikramiye ödenebilmesi için; bu Yönetmelik hükümlerine ve bilette belirtilen kurallara göre ikramiye isabet olması ve seri numarası itibariyle kendini ibraz eder durumda bulunması, kazınmayacağına dair üzerinde ihtar yazılı bulunan kısmının kazınmamış olması, kazınmış olan kısımda bulunan rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerlerinin yırtılmamış, delinmemiş ve tahrif edilmemiş olması, biletin iptal edilmemiş ve en son ikramiye ödeme tarihinin geçmemiş bulunması şarttır.

Bilette belirtilen kurallara göre ikramiye bulunmayan, seri numarası ve ikramiye kontrol numarası itibariyle kendini ibraz edemeyen, kazınmış olan kısımda bulunan rakam, tutar, şekil, figür, motif ve benzerleri yırtılmış, delinmiş, sahte yada tahrif edilmiş olan veya kazınmayacağına dair üzerinde ihtar yazılı kısmı kazınmış olan yahut ikramiye ödeme süresi geçmiş, iptal edilmiş veya ikramiyesi ödendiğine dair ibare bulunan biletlere ikramiye ödenmez.

Haberin Devamı

Sayısal Oyunların biletlerinde, sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

BAKMADAN GEÇME!