Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 13 Temmuz Süper Loto sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı 13 Temmuz Süper Loto sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 21:54

Süper Loto çekiliş sonuçları her perşembe akşamı olduğu gibi bu hafta da Milli Piyango İdaresi tarafından çekildi. Süper Loto geçtiğimiz hafta oldukça büyük bir ikramiye dağıttı. Bu hafta ise Süper Loto'da büyük ikramiyeyi kazanan çıktı mı merak konusu oldu. İşte, Süper Loto çekiliş sonuçları ve şanslı numaralar.

Haberin Devamı

Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından bu akşam açıklandı. Süper Loto'da bu hafta büyük ikramiyeyi kazanan çıkmadı ve Süper Loto birinci devrini gerçekleştirdi. İşte, Süper Loto çekiliş sonuçları ve şanslı numaralar.

24 27 28 36 39 40

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

Süper Loto'nun geçtiğimiz hafta yapılan çekilişinde, büyük ikramiye olan 37 milyon 764 bin 956 lira 65 kuruş, sahibini buldu. Aynı zamanda 5 bilen 195 kişi 11 bin 667 lira 50'şer kuruş, 4 bilen 12 bin 729 kişi 192 lira 35'er kuruş ve 3 bilen 269 bin 211 kişi de 15 lira 65'er kuruş ikramiye kazandı.

SÜPER LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Süper Loto çekilişi sonucunda 3, 4, 5, ve 6 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almaya hak kazanan talihlilerden;
3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden,
5 bilenler loto bayilerinden ve Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.
Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmazsa büyük ikramiye tutarı, bir sonraki hafta 6 bilen talihliye verilmek üzere devreder. Süper Loto çekilişi sonucunda ikramiye almaya hak kazananların, ikramiyelerini bir yıl içinde almaları gereklidir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiye tutarları zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ikramiye ödemesi yapılmaz. Zaman aşımına uğrayan ikramiye tutarları, Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. Loto bayileri ve Milli Piyango İdaresi şubeleri tarafından ödenecek olan ikramiyelerin süreleri, Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenir.

BAKMADAN GEÇME!