Süper ligde yerini alabilir

Güncelleme Tarihi:

Süper ligde yerini alabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 14:36

Sarı-lacivertlilerin yukarıyı zorladığını vurgulayan Erdoğan, “A.Gücü’nün zannediyorum biraz ekonomik sıkıntısı var. O ekonomik sıkıntıyı aşabilirse, büyük ihtimalle Süper Ligde yerini alabilir” diye konuştu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV Spor’da yayınlanan ‘% 100 Futbol’ programında, Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova’nın, konuğu olup, sorularını yanıtladı. Erdoğan, programda Ankara’nın köklü kulüpleri, Gençlerbirliği ve Ankaragücü hakkında da yorumlarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gençlerbirliği ve Ankaragücü’nün son durumu hakkındaki yorumları şöyle:
“Rahmetli İlhan Cavcav için derlerdi ki kasasında para olan başkan. Ayağını yorganına göre uzatıyor. Onun dışında, futbolcular bulup çıkartırdı. Kasasında da para hep vardı. Şimdi, burada, hakikaten, hem işadamlığının olması, işadamlığının yanı sıra bu işi iyi değerlendirmesi söz konusu. Şu anda Ankara’da, yılların spor kulübü Ankaragücü Süper Lig’de yok. Gençlerbirliği’nin şartlarında sıkıntılar var ama tek kalan o. Şimdi Ankaragücü yukarıyı zorluyor. Zannediyorum, biraz ekonomik sıkıntısı var. O ekonomik sıkıntıyı aşabilirse büyük ihtimalle Ankaragücü, Süper Lig’de yerini alabilir. Ankara’ya da bunlar yakışır. Ankara’ya da şimdi, nasip olursa yakışır bir stat yapma çamışmalarına başlıyoruz. Şu anda Gençlik ve Spor Bakanlığımız, bunun hazırlıklarını yapmış vaziyette. Şu anda Göztepe, İzmir’e bir farklı heyecan getirmiş durumda. Dolayısıyla bu heyecan, İzmir’e de belki ikinci bir kulübün Süper Lig’e çıkmasını getirebilir. Bunların önü açıktır.”

Haberin Devamı

DENİZLİ BİLETLERİ SATIŞTA 

Ankaragücü kulübü, 17 Kasım Cuma günü, 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Denizlispor maçının bilet fiyatlarını belirlerken, biletler satışa çıkarıldı.
Son 6 maçta 5 galibiyet alarak zirveye iyice yaklaşan Ankaragücü’nde, yönetim taraftarları takıma destek yönünde çağrı yaptı. Maçın biletleri, şu fiyatlardan satılacak.
Birinci kategori 100 TL, ikinci kategori 75 TL, üçüncü kategori 20 TL, dördüncü kategori 17,50 TL, beşinci kategori 15 TL, misafir takım tribünü 15 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!