Süper Lig'de haftanın 5 olayı

Güncelleme Tarihi:

Süper Ligde haftanın 5 olayı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 12:07

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta heyecanı 1 maç dışında tamamlanırken, çok ilginç bir tesadüf ortaya çıktı. Ersan Gülüm ve Burak Yılmaz'ı Çin kulüplerine satan Beşiktaş ile Galatasaray'ın aynı mevkilerde oynayan futbolcuları Rhodolfo ve Sinan Gümüş, birer gün arayla ciddi şekilde sakatlandı.

Haberin Devamı

İşte Süper Lig’de haftanın öne çıkanları;

Süper Ligde haftanın 5 olayı

1-) Beşiktaş 4 golle döndü:
2016 yılının ilk maçını 7 Şubatta oynayan Beşiktaş, kötü hava şartları nedeniyle oynayamadığı günlerin acısını Gaziantep’ten çıkardı. Tam 4 golle rakibini sahadan silen siyah beyazlılar, haftanın kazananı olurken Rhodolfo’nun sakatlığı ise şok etkisi yarattı. Ersan Gülüm’ün Çin’e satılmasından sonra Brezilyalı oyuncunun da sakatlanması Beşiktaş’ın bu mevkideki alternatiflerini de azalttı.
Süper Ligde haftanın 5 olayı

2-) Eto’o Fener’i bitirdi: Maç fazlasıyla liderlik koltuğunda bulunan Fenerbahçe, sezonun en farklı mağlubiyetini Antalya deplasmanında aldı. Taraftarların protesto gösterilerini dindiren, onlara galibiyet sözü veren yıldız futbolcu Samuel Eto’o attığı gol ve oynadığı futbolla “bitmediğini” bir kez daha gösterdi.
Süper Ligde haftanın 5 olayı

3-Galatasaraylılar en çok Sinan'a üzüldü: Galatasaray, Konyaspor ile 0-0 berabere kalırken bu sezon yaşadığı kabuslara bir yenisini daha ekledi. Burak Yılmaz’ın Çin’e satılmasının ardından çok şeyler beklenen Sinan Gümüş’ün maçta sakatlanmasıyla birlikte büyük bir şok yaşayan sarı kırmızılılar, karşılaşmada gol atmak şöyle dursun doğru dürüst pozisyona dahi giremedi.
Süper Ligde haftanın 5 olayı

4-Trabzon yine kaybetti: Geçtiğimiz hafta Bursaspor’a 4-2 kaybeden Trabzonspor, Akhisar deplasmanından da mağlubiyetle döndü. Hami Mandıralı yönetiminde ilk maçına çıkan bordo mavili ekip, Akhisar karşısında etkisiz bir performans ortaya koyarken sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Süper Ligde haftanın 5 olayı

5-) Bu kez Başakşehir döndü: Trabzon maçını 2-0’dan çevirerek 4-2 kazanan Bursaspor, bu kez benzer bir sonucu kendisi yaşadı. Başakşehir karşısında maçı 3-1 önde götüren yeşil beyazlı ekip, konuk takımın geri dönüşüne engel olamayarak sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı ve 1 puana razı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!