Süper Lig'de bugünün programı

Güncelleme Tarihi:

Süper Ligde bugünün programı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2010 00:00

Spor Toto Süper Ligi'nde bugün 3 karşılaşma oynanacak. Haftanın en önemli maçında son şampiyon Bursaspor, Galatasaray'a konuk olacak.

Haberin Devamı

Günün ilk karşılaşmasında ligin ilk haftasını beraberlikle kapatan iki takımı karşı karşıya gelecek. Deplasmanda Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Gennçlerbirliği Ankara 19 Mayıs Stadı'nda, ilk maçında sahasında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Gaziantepspor'u konuk edecek.

Evsahibi takımda Mustafa Pektemek, Sabahattin, Stewart ve Mehmet Akgün'ün sakatlıkları devam ederken, cezalı futbolcu bulunmuyor. Başkent ekibinin sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"Serdar, Orhan, Curri, Kulusic, Murat, Cem Can, Jedinak, Harbuzi, Oktay, Hurşut, Zec"

Konuk ekip Gaziantepspor'da ise sakat olan Soner karşılaşmada forma giyemeyecek. Cezalı futbolcusu bulunmayan kırmızı siyahlı ekipte teknik direktör Tolunay Kafkas'ın sahaya şu 11'i sürmesi bekleniyor:

Haberin Devamı

"Karcemarskas - Yalçın, Emre Güngör, Murat Ceylan, Serdar Kurtuluş, İvan, Erman Özgür, Zurita, Olcan, Julio Cesar, Sosa"

Saat 20.00'da başlayacak mücadelesini Süper Lig'in başarılı hakemlerinden Kuddusi Müftüoğlu yönetecek.

GALATASARAY MORAL, BURSASPOR İSTİKRAR PEŞİNDE

Günün başlayacak ikinci maçında ise lige deplasmanda aldığı 2-1'lik Sivasspor mağlubiyetiyle başlayan şampiyonluğun iddialı takımlarından Galatasaray Ali Sami Yen Stadı'nda, ligin ilk haftasında sahasında Konyaspor'u 1-0 mağlup eden son şampiyon Bursaspor'u ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında sahasında Karpaty Lviv ile de 2-2 berabere kala büyük şaşkınlık yaşayan Galatasaray, Bursaspor'u yenerek moral bulmak isterken, yeşil beyazlı konuk ekip Galatasaray'ı da yenerek 2'de 2 yapmak istiyor.

Galatasaray'da Pino, Sabri, Aydın, Mehmet Batdal, Cana, Hakan Balta ve Mustafa Sarp'ın sakatlıkları sürerken, sarı kırmızılı takımın Bursaspor karşısında Aykut (Ufuk), Ali Turan, Neill, Servet, Çağlar (Hakan Balta), Mustafa Sarp (Cana), Ayhan, Barış, Arda, Kewell, Baros onbiriyle mücadele etmesi bekleniyor.

Turgay Bahadır'ın sakatlığının bulunduğu Bursaspor'un ise Galatasaray karşısında şu muhtemel 11'le mücadele etmesi bekleniyor:

"İvankov, Ali Tandoğan, Ömer, Stepanov, Vederson, Volkan, İvan Ergiç, Hüseyin Çimşir, Ozan İpek, Nunez, Sercan"

Saat 21.00'da başlayacak mücadelede Abdullah Yılmaz düdük çalacak.

İKİ TAKIMDA GALİBİYETLE TANIŞMAK İSTİYOR

Günün son maçında ise Manisaspor 19 Mayıs Stadı'nda başkent temsilcisi Ankaragücü'nü ağırlayacak.

Haberin Devamı

Ligin ilk haftasında deplasmanda Karabükspor'a 2-1 yenilen Manisaspor'un sakat ve cezalı futbolcusu bulunmuyor. Ege ekibinin sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:

"İlker - Ömer Aysan, Hüseyin, Burak, Momha, Gökhan, Yiğit İncedemir, Nizamettin, Simpson, Dica, Kahe"

Ligin ilk haftasında sahasında Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan Ankaragücü'nde ise cezalı bulunmazken, Senecky, Umut, Doğan ve Muhammed'in sakatlıkları devam ediyor. Teknik direktör Ümit Özat'ın Manisaspor karşısında, Özden, Uğur, Aydın, Zewlakow, Klukowski, Hürriyet, Rajnoch, Sestak, Sapara, Güven, Meye (Vittek) onbirini sahaya sürmesi bekleniyor.

Saat 22.00'da başlayacak karşılaşmaşı Suat Arslanboğa yönetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!