"Süper değil, şike kupası"

Güncelleme Tarihi:

Süper değil, şike kupası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 13:30

Galatasaray Eski Yöneticisi Aziz Üstel, Radyospor’a çok tartışılacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Aydın Cingöz ile Haber Aktif Programı'na katılan Üstel, TFF’nin Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı eleştirmesine sert tepki gösterdi. Üstel, “TFF önce kendine baksın. Süper Kupa oynatacakmış ne Süper Kupası, bu kupa şike kupası olmuştur” dedi.

İşte Üstel’in açıklamaları…

SÜPER DEĞİL ŞİKE KUPASI

“Galatasaray'ın açıklamasına TFF'nin verdiği yanıt tam anlamıyla özrü kabahatinden büyük. Omurgasız bir TFF ile karşı karşıyayız. Fenerbahçe'nin küme düşmesini istemem ama TFF Başkanı olayı çok başka yönlere çekiyor. Süper Kupa oynanacak diyor. Fenerbahçe yöneticileri tutuklu, Beşiktaş Teknik Direktörü, yöneticisi ifade veriyor. Peki bu nasıl Süper Kupa finali olacak. Bunun adı olsa Şıke kupası olur. Allah'tan ayakta dimdik duran bir Galatasaray  varda gerçekleri haykırıyor.”

Haberin Devamı

ŞEKİP MOSTUROĞLU’NUN İFADELERİ DUDAK UÇUKLATACAK

“Bugünkü şartlarda lige başlayamaz, Süper Kupa oynatamazsın. Böyle saçma sapan şeyler yapamazsın. TFF bazı olayları üstünü örtüyor. Eğer şike yapıldıysa bunlar kişisel çıkar mı sağladılar hayır, kurumlar adına yapılan suçlar. Yarın, öbür gün gazeteler Şekip Mosturoğlu'nun açıklamalarını yayınlayacak ve onları okuduğun zaman dudakların uçuklayacak. Fenerbahçe çok şerefli bir kurumdur. Bu işi Fenerbahçe'nn izni ve rızası olmadan bazı olayları yapmışlardır. Bugün kulüplerin ve İlhan Cavcav'ın bağırmasının nedeni parasal nedenler. TFF'nin etik duruşunun alında yatan tek neden ekonomi. Tek dert ekonomiye zarar gelmesin anlayışı.”

GS SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK MI?

Aziz Üstel’in açıklamaları üzerine yayına katılan Konuşan Fenerbahçeliler Platformu Kurucusu Tamer Gülen ise Aziz Üstel' e “şike kupası” söylemine tepki gösterdi. TFF'nin doğru bir karar aldığını ifade eden Gülen, “Aziz Üstel'in açıklamalarını dehşetle dinledim. “Şike kupası” diyor. Galatasaray sütten çıkmış ak kaşık gibi konuşuyor. Yargısız infaz yapıyor. Aziz Üstel nereden biliyor Şekip Mosturoğlu'nun ifadelerini nerden biliyor. Elinde vara çıksın açıklasın ama yargısız infaz yapmasın” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!