‘Süper’ başlangıç

Güncelleme Tarihi:

‘Süper’ başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 14:43

Geçen sezon 3 kupayı da Ankara’ya getiren Yenimahalle’nin Melekleri, bu sezon da hızlı girdi. Ligin iddialı takımlarından Muratpaşa Belediyespor’u 29-23 yenen Yenimahalle Belediyespor üst üste ikinci kez ‘süper’ kupayı havaya kaldırdı.

Haberin Devamı

Kadınlar Hentbol Süper Kupa Finali’nde Muratpaşa Belediyespor’u 29-23 mağlup eden Yenimahalle Belediyespor üst üste ikinci kez ‘süper’ kupanın sahibi oldu.
Geçen sezon tüm kupalara ambargo koyup, 3 kupayı da Başkent’e getiren Yenimahalle’nin Melekleri, yeni sezona da hızlı bir giriş yaptı. İzmir’de, Celal Atik Spor Salonu’nda oyanan karşılaşmaya iki takım oyuncuları ‘Terörü lanetliyoruz’ yazılı ortak pankartla çıktı. Mücadelenin ilk dakikasından itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan Yenimahalle Belediyespor, güçlü rakibi Muratpaşa Belediyespor’u 29-23 mağlup edip, Süper Kupa’da mutlu sona ulaşan taraf oldu.
Yenimahalle’nien Melekleri kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’dan aldı. İkinci olan Muratpaşa Belediyesporlu oyunculara madalyalarını federasyon asbaşkanı Hasan Uçar sundu.

Geçen sezon yine İzmir’deki finalde Muratpaşa Belediyespor’u 28-27 yenip, kupaya uzanan Yenimahalle Belediyespor, bu yıl da rakibini mağlup etmeyi başardı.

Haberin Devamı

MAÇ 2 KEZ DURDU

Süper Kupa finalinin oynandığı salonda 2 kez elektrikler gitti. İlk kesintide 20 dakikalık aradan sonra final mücadelesi kaldığı yerden devam ederken, 2 dakika içinde sonra salon bir kez daha karanlığa büründü. İkinci elektrik kesintisinin ardından yaklaşık 15 dakika sonra maç yeniden başladı. Yaşanan kesintinin, maçın yayıncı kuruluşuna ait canlı yayın aracında kullandığı enerjiyi salondan alması nedeniyle oluşan aşırı yüklenmeden yaşandığı belirtildi.

Salon: Celal Atik
Hakemler: Özgür Benli, Savaş Yüksek
Yenimahalle Belediyespor: Wysokinska (Rombescu) (Merve Toker), Yeliz Özel 11, Gace 4, Havic, Nurceren Akgün, Duygu Soysal, İlkova 2, Laiuk 5, Tankaskaya 3, Beyza İrem Türkoğlu, Özge Yakar, Esra Gündar 4, Chumak, Elif Sıla Aydın, Merve Toker
Muratpaşa Belediyespor: Sevilay Öcal, Snopova 3, Bogosavljevic 3, Diğdem Hoşgör 4, Gülsüm Güleçyüz 4, Baranik, Yasemin Şahin 1, İrem Köseler, Aslı İskit 1, Kotsina 6, Büşra Erdoğdu, Hatice Gören, Esin Sağdıç 1, Fetane Uzunlar,
İki dakika cezası alanlar: Nurceren Akgün (2) (Yenimahalle Belediyespor), İrem Köseler, Kotsina, (2) (Muratpaşa Belediyespor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!