Süper atak

Güncelleme Tarihi:

Süper atak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2009 01:00

Dizileri ve programlarıyla yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan Star TV, iki yeni diziyi daha izleyicisiyle buluşturuyor.

Haberin Devamı

AŞK filmlerinin en güzeli olarak kabul edilen “Love Story”den uyarlanarak her şeyden güçlü bir aşkın hikâyesini anlatan “Makber” ve siyasetçi babasına karşı çıkan genç bir kızla idealist gazetecinin aşkını anlatan “Maskeli Balo”, Aralık ayında Star TV izleyicileriyle buluşuyor. 1970 yılında çekilen ve aşk filmlerinin en güzeli olarak kabul edilen “Love Story”den uyarlanan “Makber” ile izleyicilerini tutkulu bir aşka tanık edecek olan Star TV, “Maskeli Balo”yla da derin devlet siyaset-dış güçler paradoksunun temiz toplum ilkesiyle verdiği savaşı ekrana taşıyor. 

Kemal Uzun’un yönettiği ve başrollerinde Seda Bakan ile Devrim Nas’ın rol aldığı “Makber”de, aşkları uğruna önlerine çıkan bütün engelleri aşan Güneş (Seda Bakan) ve Hazar (Devrim Nas), el ele vererek hayata meydan okuyor. Başrollerini Aytaç Arman, Burcu Kara ve Burak Hakkı’nın paylaştığı “Maskeli Balo” dizisinde, değerleri uğruna dengelere karşı çıkan, bu uğurda babasını bile karşısına alan ve birlikte savaştığı idealist gazeteciyle tutkulu bir aşk yaşayan genç bir kızın hikayesi anlatılıyor. Dizi, TBMM’de çekilen sahneleri ve gündemi takip edenleri beyin fırtınasına sürükleyecek mesajları ile izleyicileri Star TV ekranlarına kilitlemeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Maskeli Balo

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan “Maskeli Balo”da, derin devlet, siyaset-dış güçler paradoksunun temiz toplum ilkesiyle verdiği savaş anlatılıyor.

Makber  

Başrollerinde Seda Bakan ve Devrim Nas’ın oynadığı “Makber”de, aşkları uğruna önlerine çıkan bütün engelleri aşan iki sevgilinin el ele vererek hayata meydan okuması işleniyor.    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!