Sungurlu’da Sorunlar Artık Sosyal Medyada Çözülüyor

Güncelleme Tarihi:

Sungurlu’da Sorunlar Artık Sosyal Medyada Çözülüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:28

SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ŞAHİNER

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, sosyal medya hesabına gelen talepleri anında değerlendiriyor. Başkan Şahiner şimdiye kadar facebook sayfası üzerinden kendisine ulaşan Sungurluların yüzlerce talebini yerine getirildi.
Sungurlu halkı, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Sungurlu Belediyesinin sosyal medya hesaplarına oldukça ilgi gösteriyor. İkamet bölgesinde herhangi bir sorunu bildiren, talepte bulunan yada öneride bulunan Sungurlular, bu sayede Belediye’ye gelmeden ve telefon iletişimine gerek kalmadan söz konusu hallerde cevap bulabiliyor.
SOSYAL MEDYA SAYESİNDE DAHA HIZLI HİZMETE ULAŞIYOR
Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in kişisel facebook hesabı ve Belediyesi’nin facebook hesabından iletişime geçen vatandaşlar, talepte bulundukları konularda yardım alabiliyorlar. Belediye’nin de vatandaşlarla hızlı iletişim kanalı olarak kullandığı sosyal medya hesapları, planlanan hizmetin daha hızlı ulaşmasına katkıda bulunuyor. Vatandaşlar genellikle asfalt, kaldırım, yolda oluşan çökme ve çukurlar, ilaçlama, çöp konteyneri taleplerini sosyal medyadan ileterek, çözüm konusunda hızlı karşılık bulabiliyorlar.
BİZ SİZİN İÇİN BURADAYIZ
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, vatandaşlarla iletişimde aktif olarak kullandığı sosyal medyaya önem verdiğini ve bu sayede ilçenin birçok noktasına hızla ulaşarak, vatandaşlara hizmet götürdüklerini söyledi.
Sungurlulardan sosyal medya mecrasını kullanmaları ve taleplerini bildirebileceklerini ifade eden Başkan Şahiner, "Bizim amacımız sorun neredeyse anında oraya ulaşmak ve sorunu çözmek. Belediyemizin kapılarının herkese açık olduğu gibi, sosyal medya kanalı da tüm yurttaşlarımıza açık. Biz sizin için buradayız" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!