SunExpress’ten Anadolu atağı

Güncelleme Tarihi:

SunExpress’ten Anadolu atağı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 09:46

SunExpress 2018 yaz uçuş programını Frankfurt’ta tanıttı. Buna göre Türkiye uçuşları yüzde 24 artacak; 14 yeni rotayla Anadolu’daki dokuz kentten Avrupa’da 17 noktaya haftada 162 uçuş yapılacak.

Haberin Devamı

SUNEXPRESS 2018 yılında Avrupa’dan Türkiye’ye yapılan uçuşlara 14 yeni uçuş daha ekleyecek. Avrupa’daki 17 noktadan Adana, Ankara, Gaziantep, Elazığ, Konya, Kayseri, Ordu-Giresun, Samsun ve Trabzon’a haftada 162 uçuş yapılacak. 

Avrupa’dan Ankara’ya yapılan uçuşlara Londra, Paris, Zürih, Amsterdam ve Köln de eklenecek. Avrupa’dan Ankara’ya yapılan dış hat destinasyon sayısı 12’ye çıkacak.
SunExpress, 2018 yaz sezonunda, Anadolu’ya gerçekleştireceği yeni uçuşlarına Londra ve Zürih’ten Gaziantep’i; Hamburg, Münster ve Strasbourg’dan Kayseri’yi; Stockholm ve Düsseldorf’tan Konya’yı; Münih’ten Samsun’u ve Hannover’den Elazığ’ı da ekleyecek.

SunExpress’ten Anadolu atağı

Haberin Devamı

714 BİN KOLTUK
Tanıtım programında konuşan SunExpress Almanya Genel Müdür Yardımcısı Alper Özen, “Amacımız Anadolu uçuşlarımızı artırmak, Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız için rahat bir ulaşım sağlamak. SunExpress olarak yeni uçuş noktaları ile birlikte, Türkiye’deki 9 şehirden Avrupa’daki 17 kente, 134 bin ilave koltuk sunmuş olacağız. Bununla da kalmayacağız. Anadolu kentlerindeki mevcut direkt uçuşların yanı sıra, İzmir üzerinden, Türkiye’deki 13 şehirden, Avrupa’ya direkt uçuşlarımızın olmadığı İstanbul, Diyarbakır, Kars, Malatya, Van gibi şehirler de dahil, Avrupa’da birçok kente bağlantılı uçuş veriyoruz” dedi.

SunExpress’ten Anadolu atağı

BAGAJ AVANTAJI
SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade de “Amacımız, iş ortaklarımız ile birlikte, yolcularımızın seyahat ile ilgili bütün ihtiyaçlarını karşılamak. Antalya hariç, Avrupa ve Türkiye arasındaki uçuşlarımızda Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız için bagaj hakkını 30 kilogram olarak tutuyoruz. Daha fazla bagajı olan yolcularımız için ise birçok avantajı da beraberinde getiren 35 kilogram bagaj ve ücretsiz yiyecek içecek hakkını içeren SunClassic’i, ya da 35 kilogram bagaj, ücretsiz koltuk rezervasyonu ve Premium yiyecek ve içecek hakkını içeren SunPremium’u sunuyoruz” diye konuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!