SunExpress, çalışanları ile iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

SunExpress, çalışanları ile iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 16:24

SunExpress, çalışanları ile iftarda buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - GEÇEN hafta Ankara ve İzmir'de düzenlenen geleneksel SunExpress iftar yemeklerinin üçüncüsü, Antalya'da 710 katılımcı ile gerçekleşti.

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen SunExpress iftar yemeği, SunExpress Ailesi üyeleri, Antalya sivil havacılık oteriteleri, Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet temsilcililerinin katılımı ile SunExpress Ceo'su Jens Bischof ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

SunExpress Ceo'su Bischof, birlik, paylaşım ve dayanışmanın ön planda olduğu böylesine güzel bir iftar yemeğine katılmanın kendisin için büyük bir onur olduğunu söyledi. Bischof, "Bu akşam rekor bir katılım var. Büyüyen bir SunExpress ve büyüyen bir ailemiz var. SunExpress, 30 yıllık bir başarı hikayesine sahip, önümüzdeki yıl 30'uncu yılımızı kutlayacagız. Serüvenimize 57 çalışan ve bir uçak ile başlamıştık. Bugün 4 binin üzerinde çalışan ve 73 uçakla yolumuza devam ediyoruz. 2017 yılını rekor bir başarı ile tamamladık, 2018'de de hedeflerimize ulaşmamız yolunda hiçbir engel yok. Bunu başaracak olan SunExpress ailesidir, SunExpress çalışanlarıdır. Göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ekibin parçası olduğum için gurur duyuyorum" dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ise “SunExpress, güçlü temeller üzerine kurulmuş bir kurumdur. Kurumsal stratejileri ve hedefleri belli bir kurum. Sahip olduğumuz nitelikli insan kaynağı ve yüksek motivasyonla hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. 2018'de ilk çeyrek hedeflerimiz yakaladık. Yüksek motivasyon ve üstün performansınız sayesinde bu yılı da başarıyla bitireceğimize inanıyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!