Sunderland'in kötü gidişi Fener'i sevindiriyor!

Güncelleme Tarihi:

Sunderlandin kötü gidişi Feneri sevindiriyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 10:37

Sunderland ligden düşerse, Lens’in bonservisi ucuza alınabilecek. Yönetim bu nedenle İngiliz ekibinin durumunu yakından takip ediyor. Sakatlıklarla boğuşan son sıradaki Kırmızı-Beyazlılar’ı zorlu bir viraj bekliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, sezon başında Jeremain Lens’i 1 yıllığına kiralamıştı. Hollandalı’nın müthiş performansı sonrası, Sunderland’den bonservisinin alınması gündeme gelse de İngiliz ekibi kapıyı 12 milyon Euro’dan açınca bu plan rafa kalkmıştı. Ancak Lens’in sözleşmesinde bulunan, Sunderland’in küme düşmesi halinde oyuncunun uygun bedelle serbest kalacağı yönündeki madde, yönetimin Premier Lig’i yakından takip etmeye başlamasına neden oldu. Kırmızı-Beyazlılar, güvenli bölgenin 3 puan uzağında son sırada bulunuyor. Puan farkı az ancak İngiliz ekibinde işler iyi gitmiyor.

FİKSTÜR ÇOK ZORLU
Sunderland, kalan 12 haftada Manchester City, Arsenal, Manchester United ve Chelsea gibi devlerle karşılaşacak. Bunun yanı sıra takımda yaşanan uzun sakatlıklar da menacer David Moyes’un işini zorlaştırıyor. Savunmada McNair uzun süredir oynayamıyor ve sezonu kapattı. Orta sahada Cattermole-Kirchhoff ikilisi de sakat. İngiliz otoritelerinin büyük çoğunluğu tarafından ligden düşme konusunda 1 numaralı aday olarak gösterilen Sunderland eğer onları yanıltamazsa, Fenerbahçe, Lens transferini çok daha ucuza bitirebilecek. (Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!