Sümeyye Erdoğan'ın nikah davetiyesi davetlilere gönderiliyor

Güncelleme Tarihi:

Sümeyye Erdoğanın nikah davetiyesi davetlilere gönderiliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 15:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’ın hafta sonunda yapılacak nikahının davetiyeleri, davetlilere gönderilmeye başlandı. Öte yandan dört gün sonra Küçükçekmece Halkalı’daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak nikah töreni öncesinde bölgedeki hazırlıklar da hız kazandı.

Haberin Devamı

14 Mayıs Cumartesi günü yapılacak törene 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bakanlar Kurulu'nun tamamına yakını ve AK Parti yöneticileri ve milletvekillerinin de aralarında bulunduğu geniş bir katılım bekleniyor.


Haberin Devamı

Sümeyye Erdoğan ve müstakbel eşinin nikah davetiyesinde, iki tarafın da anne ve babalarının isimleri yer aldı. Sümeyye ve Selçuk’u simgeleyen tek bir ”S” harfine de yer verildi. Davetiye metni şöyle:


“Evlatlarımız Sümeyye ve Selçuk'un nikah törenlerinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Emine ve R.Tayyip Erdoğan- Canan ve Özdemir Bayraktar.

14 Mayıs Cumartesi saat 15.00…Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi."


CUMHURBAŞKANLIĞI EKİBİ İNCELEME YAPTI
Nikah töreni için bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ankara’ya yolcu eden koruma ekibi, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’ne gelerek incelemelerde bulundu. Konvoyda yer alan motorlu eskortlar da araçların giriş çıkışlarıyla ilgili ön hazırlık yaptı. Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı ekipler ise merkezde boya ve temizlik çalışması yaptı. Vinçler yardımıyla gösteri merkezinin yüksek cam duvarları silindi. Bölgedeki kaldırımlar da yeniden boyandı.

Haberin Devamı

3 TIR dolusu bariyer de nikah günü kullanılmak üzere bölgeye getirildi. Hazırlıklarda çalışan görevliler için gösteri merkezinin bahçesine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından mobil büfe kuruldu.

Sümeyye Erdoğanın nikah davetiyesi davetlilere gönderiliyor


KINA GECESİ TARABYA KÖŞKÜ’NDE YAPILDI
Bu arada, Sümeyye Erdoğan’ın kına gecesini 7 Mayıs Cumartesi akşamı Tarabya Köşkü’nde yaptığı öğrenildi.

 

 







Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!