SÜMER TEZKAN CİNAYETİ KUZEY'İN ÜZERİNE Mİ KALACAK

Güncelleme Tarihi:

SÜMER TEZKAN CİNAYETİ KUZEYİN ÜZERİNE Mİ KALACAK
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 11:15

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Kuzey Güney'in yeni bölümünde yine heyecan doruktaydı.

Haberin Devamı

Dün akşam yayınlanan bölümde Güney’in, Simay’ın cep telefonuna yüklediği casus yazılımı Şeref komiser fark eder. Ancak geç kalır çünkü Deniz’in Kuzey’e bıraktığı CD’yi Güney kimseye çaktırmadan yakmayı başarır. Şeref komiser Güney’i yakalamak için yeni planlar peşindedir. Bu süreçte yanlış bir hareket yapmaması için de Kuzey’i uyarır ve “Sakın, Güney’in gazına gelme” der.

Ancak Güney, kardeşini zor durumda bırakmak için yoğun çaba gösterir. Barış hakkında yeni bir suç duyurusunda bulunan Güney, Burak Çatalcalı’yı arayarak Kuzey’in yaptığını söyler. Diğer taraftan da Kuzey’e giderek Barış’ın kendisini öldürmesinden korktuğunu söyler. Böylece iki tarafın birbirine düşmesini sağlamaya çalışmaktadır.

Ev bakan Gülten hanım’ın ise sonunda aşkta yüzü gülecektir. Gülten hanım ev bakarken, bulduğu evin Ömer Bey’e ait olduğunu öğrenir. İkili arasında bir yakınlaşma başlar.

Haberin Devamı

Cemre ve Kuzey ise nikah günü alır. Mutluluğa bir adım daha yaklaşan ikili, Cemrelerin evinde aile yemeği yer. Cemre annesi, Kuzey’in anne babası ve Sami Bey’in yeni eşi Aynur hanım da yemektedir.
Cemre, Kuzey’in bu işe karışmaması için çok uğraşsa da Kuzey duygusal davranarak abisini korumaya çalışır ve işin peşine düşer.

Sümer Tezkan’ın evine giden Kuzey, kapıyı çalar, telefonla Tezkan’ı arayarak telesekreterine mesajlar bırakır. Kapının önünde bina görevlisiyle karşılaşan Kuzey daha sonra aşağıya iner ve Tezkan'ı cebinden aramaya devam eder Kuzey, Sümer Tezkan'a bıraktığı mesajda "Evde olduğunu biliyorum, araban kapının önünde. Perdenin arkasındasın seni görüyorum" der.

Dizinin son karesinde ise Sümer Tezkan’ın kanlar içindeki hali görünür. Silahı kimin çektiği ise merak konusudur.

SÜMER TEZKAN ÖLDÜRÜLDÜ / WEB TV
                                                                                     

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!