Sümer’in hayali

Güncelleme Tarihi:

Sümer’in hayali
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Genel Menaceri Özkan Sümer, hem futbolcu hem de antrenörde yerliden yana olduğunu söyleyerek, ‘‘Dileğim yerli futbolcularla mutlu sona ulaşmak’’ dedi.

Önce yerliler

Trabzonspor Genel Menaceri Özkan Sümer, yabancı oyuncu oynatmadan şampiyonluğu kazanmanın hayalini kurduğunu belirterek, ‘‘Trabzonspor, böyle bir ilke imza atabilir’’ dedi. Hedefini, ‘‘Trabzonspor'u sadece yerli futbolcuyla şampiyon yapmak’’ olarak açıklayan Sümer, şunları söyledi:

Misyonumuz var

‘‘Trabzonspor, geçmişten bugüne önemli bir misyonun takımıdır. Bugün ülkemizde yabancı futbolcu kullanmak bir erdem ve özellik gibi görülüyor. Benim hayalim, Trabzonspor'un sadece yerli futbolcu kullanarak, şampiyonluk mücadelesi vermesi. Bir gün bunu başaracağımıza inanıyorum.’’

D.Kiev'den hayır

Dinamo Kiev Kulübü, Trabzonspor'un talip olduğu Shevchenko ve Rebrov'u, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettikleri gerekçesiyle, bordo-mavili ekibe vermedi. Trabzonspor Asbaşkanı Hikmet Onur, ''2 futbolcu için 12 milyon doları gözden çıkarmıştık. Mayıs ayından sonra bu transferin olabileceğini ifade ettiler. Dolayısıyla bu transferin şimdilik gerçeklemesi mümkün değil'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!