Suluboya Günlerine 7’den 70’e büyük ilgi

Güncelleme Tarihi:

Suluboya Günlerine 7’den 70’e büyük ilgi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 15:30

Suluboya Günlerine 7’den 70’e büyük ilgi

Haberin Devamı

ESKİŞEHİR,(DHA)

ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi, Suluboya Günleri’ne ev sahipliği yapıyor.

Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi "Salvador Dali / Zodyak-Pantagruel", Hanefi Yeter’in Ahval adlı resim ve heykel sergisinin ardından “Suluboya Günleri” ile sanatseverlere kapılarını açtı. 7’den 70’e sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Suluboya Günleri’nde ilk atölye çalışması ve workshop gerçekleşti.

İLK WORKSHOPA BAŞKAN KURT DA KATILDI

Odunpazarı Belediyesi ve Uluslararası Suluboya Derneği işbirliği ile düzenlenen“Suluboya Günleri”nde resim sergisi, atölye çalışması ve workshoplar yer alıyor. Suluboya Günleri için Denizli’den Eskişehir’e gelen Ressam Celal Günaydın, suluboya meraklıları ile bir araya geldi. Çalışmaları izleyen Başkan Kazım Kurt, ressam Celal Günaydın’a Suluboya Günleri’ne katıldığı için teşekkür etti. Başkan Kurt, Günaydı’na plaket takdim etti.

Eskişehirli suluboya meraklılarının büyük ilgi gösterdiği atölye ve workshoplarda sanatseverler suluboya pratiği yaptı. Atölye çalışmalarında keyifli bir deneyim yaşayan sanatseverler, workshoplar ile bu anın keyfini pekiştirdi. Sanatseverler, aynı zamanda Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde bulunan “arttırılmış gerçeklik” uygulamasıyla Odunpazarı Evlerinin suluboya halleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!