Sultanları dünya izliyor!

Güncelleme Tarihi:

Sultanları dünya izliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 11:22

Vestel Venüs Sultanlar Ligi maçlarını Çin, Güney Kore, Japonya, Almanya, Avusturya ve İsviçre televizyonlarında naklen yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Süper Lig’de dünyanın en ünlü oyuncularını barındıran takımlarımızı League of Sultans adıyla, Çin, Güney Kore, Japonya, Almanya, Avusturya ve İsviçre televizyonlarında voleybol severler naklen izliyorlar. 

Voleybol Ligimiz League of Sultans adıyla dünya vitrininde. Türkiye’de takip edilen dünya voleybolunun yıldız oyuncularını izlemek için Çin, Güney Kore, Japonya, Almanya, Avusturya ve İsviçre televizyonlarında naklen yayınlamaya başladı.

DÜNYA STARLARI KEYİF VERİYOR
Kimberly Hill, Zhu Ting, Milena Rasic, Maja Ognjenovic, Thaisa Menezes, Yeon Koung Kim Yeon Koung, Tatiana Kosheleva, Jordan Larson, Hristina Ruseva, Nootsara Tomkon, Lonneke Slöetjes gibi dünya yıldızlarının yanı sıra başarıları sınırlarımızı aşan Neslihan Demir Güler, Gülden Kayalar, Gözde Kırdar, Naz Aydemir Akyol, Eda Erdem Dündar, Merve Gülaç, Güldeniz Ünal, İpek Soroğlu, Esra Gümüş gibi pek çok starın sahne aldığı ligimiz dünyanın da büyük ilgisini çekmeye başladı. 

EN GENİŞ İZLEYİCİ ÇİN’DE 
Saran Grubu tarafından tüm dünyaya pazarlanan voleybol ligimize en üyük ilgiyi Çin gösterdi. Çin’de IP TV üzerinden yayın yapan ve 247 milyon aboneye ulaşan en büyük medya interne şirketi Tencent Sultan Ligi’ni yayınlamaya 15 gün önce başladı. Ağırlıklı olarak Zhu Ting’n forma giydiği VakıfBank maçlarını yayınlayan kanaldaki maçların büyük ilgi gördüğü belirtiliyor.Güney Kore’de açık kanaldan 10 milyon haneye erişimi olan Spo TV ağırlılı olarak Kim Yeon Koung’un forma giydiği Fenerbahçe maçlarını naklen yayınlıyor. G. Kore’de 47 milyon insana ulaşan yayınlar Kim’in hayran kitlesini mutlu ediyor. 

Almanya-Avusturya-İsviçre-Japonya’de ise OTT platformu Pre Akıllı Tv aracılığıyla 10 milyon aboneye maçları ulaştırıyor. Pre Akıllı TV  telefon, tablet ve oyun konseptinde de abonelere ulaşmakta. Naklen yayınlar için K. Amerika, Latin Amerika ve Ortadoğu’da Pazar açmak için görüşmeler sürüyor. İLK CANLI

YAYIN BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE
Canlı yayınlar ilk olarak geçtiğimiz hafta Akatlar Spor Kompleksinde oynana oynanan Beşiktaş- Fenerbahçe maçıyla başladı. Ardından  Vakıfbank-Galatasaray, Vakıfbank-Nilüfer Belediye, Eczacıbaşı VitrA-Çanakkale Belediye , Trabzon İdman Ocağı-Fenerbahçe, Sarıyer Belediye- VakıfBank maçlarıyla sürdü.  Uluslararası yayın kalitesiyle full HD olarak yapılan yayınlarda, Sultanlar ligi grafitleride veriliyor ve ligin tanıtımı da yapılıyor. 

BAKMADAN GEÇME!