Sultan Lady Gaga

Güncelleme Tarihi:

Sultan Lady Gaga
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2014 01:56

Bu akşam İTÜ Stadyumu’nda, Avrupa turnesinin ilk konserini vermeye hazırlanan Lady Gaga, İstanbul’da kaldığı otelde “Welcome Sultana Gaga (Hoş geldin Sultan Gaga)” yazılı bir pasta ile karşılandı. Hemen sosyal medyada fotoğraflar paylaşan Gaga, “İstanbul’daki süitim heyecan verici. Buradayken birkaç şarkı yazacağım” dedi.

Haberin Devamı

Boğaz’da bir Lady

Önceki akşam ‘Lady Gaga’s Artrave: The Artpop Ball’ turnesi kapsamında vereceği konser için İstanbul’a gelen Lady Gaga, dün lüks bir yatla Boğaz turuna çıktı.

Sultan Lady Gaga


İstanbul’daki ilk gününü otelinde dinlenerek geçiren Lady Gaga, dün şehir turuna çıktı. Öğle saatlerinde bikini üzerine plaj elbisesi giyerek kaldığı otelden ayrılan dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı, koruma ordusu eşliğinde Arnavutköy’e gitti. Ve orada kendisini bekleyen yata binerek Boğaz’a açıldı. Minik köpeği Miss Asia’yı da otelde bırakmayıp yanına alan şarkıcının oldukça keyifli olduğu görüldü. Lady Gaga tekne turu sırasında İstanbul’u denizden keşfetti, Boğaz ve yalılar hakkında sık sık bilgi aldı. 5 saatlik tur sonrası Den Den isimli motoryat Kuruçeşme’ye demir attı. Amerikalı şarkıcı daha sonra ekibiyle oteline geçti. Lady Gaga, bu akşam İTÜ Stadyumu’nda hayranlarının karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Sultan Lady Gaga

Miss Asia jesti

Lady Gaga, otel yönetiminin köpeği Miss Asia için yaptığı jesti, Instagram paylaşımıyla duyurdu: “Güzel bir köpek yatağının, yiyeceklerin ve gümüş kâselerin yanına, Miss Asia için çok tatlı bir de not bırakmışlar. Sonsuz bir zarafet.”

Sultan Lady Gaga

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!