Sultan kınası

Güncelleme Tarihi:

Sultan kınası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 16:57

20 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda Talat Abdik’le evlenecek olan İpek Ayaydın’ın kına gecesi, önceki akşam Adile Sultan Sarayı’nda yapıldı.

Haberin Devamı

İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Tunay Ayaydın’ın kızları İpek Ayaydın evleniyor. 20 Eylül’de Çırağan Sarayı’nda Astemya İnşaat ve Akaryakıt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Abdik ve Şeniz Abdik’in oğulları Talat Abdik’le nikâh masasına oturacak olan İpek Ayaydın’ın kına gecesi, önceki akşam Adile Sultan Sarayı’nda yapıldı.

OSMANLI KONSEPTİ
250 davetlinin katıldığı gece, iş, sanat ve moda dünyasından çok sayıda tanınmış ismi bir araya getirdi. Tuvana Büyükçınar’ın sahibi olduğu A46 şirketinin organizasyonunu yaptığı, “modern Osmanlı” konseptli gecede tüm detaylar el işçiliğiyle hazırlandı. “Şerbetçi”, “kahve köşesi” ve “Hint kınacısı” da misafirlerden büyük ilgi gördü.

DAMAT KINAYI BASTI
Yakın kız arkadaşlarıyla beraber kendisi için hazırlanan tahta gelen İpek Ayaydın’ın eline Candan Erçetin’in seslendirdiği “Yüksek Yüksek Tepelere” türküsü eşliğinde kına yakıldı. Daha sonra annesi Tunay Ayaydın’a sarılan gelin adayı, duygusal anlar yaşadı. Anne-kız, gözyaşlarına engel olmakta zorlandı. Gecenin ilerleyen saatlerinde damat Talat Abdik, davul çalarak kınaya baskın yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!