Süleymanpaşalı judocu Avrupa üçüncüsü oldu

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşalı judocu Avrupa üçüncüsü oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2016 14:51

Süleymanpaşalı judocu Avrupa üçüncüsü oldu

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ’da Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcusu Emine Tokdemir, Avrupa judo Federasyonu tarafından düzenlenen Gençler Avrupa Kupası Judo Turnuvası’nde üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Yunanistan’ın Atina kentinde gerçekleştirilen şampiyonada 70 kiloda milli forma ile mücadele eden Süleymanpaşalı sporcu Emine Tokdemir, tek yenilgiyle rakiplerini dize getirerek bronz madalyanın sahibi oldu. Turnuva öncesi Başkan Eşkinat’ı ziyaret edip madalya sözü veren Tokdemir, sözünü gerçekleştirmenin sevincini yaşarken 1997 doğumlu sporcu gelecek turnuvalarda Süleymanpaşa’nın adını daha da başarılı bir şekilde duyuracağını ifade etti.

Tokdemir’in madalya sevincini paylaşan Başkan Eşkinat; “Geçtiğimiz hafta judocularımızın ziyaretinde Emine bana madalya sözü vermişti. Bu madalyanın sözünü verip Atina’ya gitti ve sözünü tuttu. Komşu ülkede milli formamız ile şehrimizin göğsünü kabarttı. Süleymanpaşa’dan daha çok şampiyonlarımız çıkacak. Yeter ki çocuklarımızın daha iyi gelişimi için onlara olanak tanıyalım. Ben Emine Tokdemir’i, hocalarını ve Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüzü kutluyorum.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!