Süleymanpaşalı gençler Gençlik Kampı’nda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşalı gençler Gençlik Kampı’nda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2016 17:08

Süleymanpaşalı gençler Gençlik Kampı’nda buluştu

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)-SÜLEYMANPAŞA Belediyesi ve Süleymanpaşa Kent Konseyi tarafından oluşturulan Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen Gençlik Kampı 19-21 Mayıs tarihleri arasında Uçmakdere Ayvasıl Plajında gerçekleştirildi.
19 Mayıs Perşembe günü başlayan kampın birinci gününde kamp alanına çadırlarını kuran 18-26 yaş arasındaki yaklaşık 30 genç; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması ile başlayan günde yaratıcı drama, yüzme, plaj voleybolu ve yamaç paraşütü sporları ile akşam kamp ateşi çevresinde tiyatro gösterisi gerçekleştirdi.
Kampın ikinci gününde TEDADOSK “Tekirdağ Dağcılık ve doğa Sporları Kulübü” yetkilileri eşliğinde doğa yürüyüşü ile güne başlayan gençlik kampı sakinleri, yaklaşık 5 saatlik yürüyüşün ardından serin sularda yüzmenin tadını yaşadılar. Çalıştay ve proje sunumu ile devam eden ikinci ün etkinlikleri havanın kararması ile yerini kamp ateşi çevresinde müzikal gösteriye bırakırken Atatürk’ün sevdiği şarkıları hep birlikte söyleyerek unutulmaz bir gece yaşadılar.
Kampın üçüncü ve son gününde güne çadırlarını toplayarak başlayan Ayvasıl Plajı misafirleri kamp alanı ile plaj ve çevresinde temizlik çalışması yaptı. Kapanış konuşmaları ile noktalanan gençlik kampına katılımlarından dolayı Süleymanpaşa Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mutlu Çınar teşekkür ederek katılım belgelerini verdi. 3 gün boyunca Süleymanpaşa Belediyesi mobil tuvaletinin hizmet verdiği her öğün yemek ihtiyaçları Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan Gençlik Kampı misafirleri unutulmayacak 3 günün ardından kampı noktalayarak Süleymanpaşa’ya döndü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!