Süleymanpaşalı çocuklar Pinokyo Müzikal Çocuk Oyunu ile güldüler

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşalı çocuklar Pinokyo Müzikal Çocuk Oyunu ile güldüler
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:58

Süleymanpaşalı çocuklar Pinokyo Müzikal Çocuk Oyunu ile güldüler

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ’da Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü, Salim Dörtcan’ın uyarlaması ve yönetiminde Pinokyo Müzikal Çocuk Oyununu Süleymanpaşalı çocuklar ile buluşturdu.

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi’nde gerçekleşen Pinokyo Müzikal Çocuk Oyunu 13.00, 15.00 ve 17.00’de saatlerinde üç seans halinde gösterime girerken yüzlerce Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyesi oyunu soluksuz izledi. Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri için ücretsiz olarak sergilenen hem hikayesi hem de verdiği dersler ile çocukların yüzünü güldüren müzikalin yanı sıra kulübe üye olmayan çocuklar için de üyelik standı açılırken minikler kartlarını alarak Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeliğinin mutluluğunu yaşadılar.

Pinokyo Müzikal Çocuk Oyunu ve Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü hakkında açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Geçtiğimiz yıl kurulan Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübümüz birinci yaşını kutlamaya hazırlanırken üyelerimize yönelik sürprizlere devam ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi önümüzdeki ay geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz çocuk şenliğimiz var. Bu yıl ki şenlik çok daha dolu dolu geçecek. Sadece şenlik değil bir çok etkinlikle Süleymanpaşalı çocuklarımızla buluşacağız. Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü üyesi çocuklarımız için eğlence ve bilgilenme hiç bitmeyecek.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!