Süleymanpaşa’da yemek şirketleri denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşa’da yemek şirketleri denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 12:50

Süleymanpaşa’da yemek şirketleri denetlendi

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ’da Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri kent merkezinde faaliyet gösteren toplu yemek üretim işletmeleri denetim gerçekleştirdi.

Vatandaşlarımızın sağlığa uygun gıdalar tüketmeleri ve sürekli sağlıklı kalmaları için mücadele veren Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde faaliyet gösteren catering firmalarında yapılan denetimler dahilinde gıdaya uygun muhafaza koşulları, soğuk hava depoları ve soğutucuların kalibrasyonları, etiket bilgilerinin kontrolü, depo koşulları, gıdaların bekletildiği dolaplar, odaların temizliği, dezenfekte ve paspasların temizliği, havalandırma sistemleri, personel ve işyeri hijyeni, işyeri açma ve çalışma ruhsatları titizlikle kontrol etti.

Yapılan denetimlerle ilgili olarak “Süleymanpaşa Belediyesi olarak halkımızın sağlığı ve tükettiği gıdalar konusunda oldukça hassas davranıyoruz.” diyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Zabıta Müdürlüğümüz ve Ruhsat Denetim Müdürlüğümüz bünyesinde kurulan gıda denetim ekipleri, büyüyen ve hızla gelişen, sektör haline gelmiş olan yemek üretim tesislerini denetimlerden geçirdi. Yapılan denetimlerdeki amacımız vatandaşlarımızın daha hijyenik ortamlarda sağlıklı gıdalar tüketmelerini sağlamaktır. Güven içinde yemek ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına, ilçemiz genelinde dün olduğu gibi bu günde, denetimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!