Süleymanpaşa'da jandarma ve zabıtadan gece denetimi

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşada jandarma ve zabıtadan gece denetimi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 15:45

Süleymanpaşa'da jandarma ve zabıtadan gece denetimi

Haberin Devamı


TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı, Kumbağ ve Barbaros'ta bulunan gece kulüpleri ve alkollü restoranlarda denetimler gerçekleştirdi.

Zabıta ve Jandarma ekiplerinin eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği denetimlerde Barbaros ve Kumbağ Mahallelerindeki alkollü mekanlarda ruhsat kontrolü, genel temizlik, halk sağlığını olumsuz etkileyecek diğer etmenler, teknik ve hijyenik şartlar ile yasalar doğrultusunda alkollü mekanlarda uyulmasını gerektiren durumlar kontrol edildi. Zabıta Ekipleri ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bildirilmek üzere kaçak ve sigortasız işçi çalışıp çalışmadığını kontrol amaçlı denetimlerini yaparken, Jandarma ekipleri ise asayiş denetimlerinde bulundu.Zabıta ekiplerinin çalışmaları sonucu usule uygun olmayan mekanlara Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli uyarı ve işlemler yapılırken, mevzuata aykırı davranan iş yerlerine ceza uygulandı. Ekipler eksikliklerin tamamlaması ve kurallara uyulması hususunda uyarılarda bulunuldu.

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Süleymanpaşa halkının daha kaliteli ve hijyenik hizmet alabilmesi için gerek Jandarma Komutanlığı gerek Emniyet Müdürlüğü ile birlikte eş zamanlı denetimlere devam edileceği ifade edildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!