Süleymanpaşa'da Açık Hava Sinema Geceleri başladı

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşada  Açık Hava Sinema Geceleri başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 12:48

Süleymanpaşa'da Açık Hava Sinema Geceleri başladı

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın merkez  Süleymanpaşa İlçesi Belediyesi'nin 3 yıldır gerçekleştirdiği ve vatandaşların yoğun katılımına sahne olan açık hava sinemaları yeniden Süleymanpaşalılarla buluşmaya başladı.

Süleymanpaşa Belediyesinin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda bir arada vakit geçimesini sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla başlattığı projenin üçüncü yılında, ilk film Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi'nde Süleymanpaşalılarla buluştu. Açık hava sinemalarının ilk gününde, ünlü komedyen Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve başrolleri Demet Akbağ ve Özge Borak'la paylaştığı,Hakan Algül'ün yönettiği 'Eyvah Eyvah' filmi Süleymanpaşalıların beğenisine sunuldu. İkinci gün ise yine Türkiye'nin en komik adamı Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı, Ali Taner Baltacıoğlu ile birlikte yönettiği ve başrolünü Mazhar Alanson, Özlem Tekin ve Tuna Orhan'la birlikte üstlendiği Hokkabaz filmi gösterimde yer aldı.

2 Eylül'e kadar sürecek Açık Hava Sinema Geceleri'nde Cuma ve Cumartesi akşamları birbirinden eğlenceli yerli filmler Süleymanpaşalılarla buluşturulacak. Açık Hava Sinema Geceleri'nde şu filmler gösterime girecek:

11 Ağustos Cuma: DüğünDernek
12 Ağustos Cumartesi: Görümce
18 Ağustos Cuma: HükümetKadın
19 Ağustos Cumartesi: EyvahEyvah2
25 Ağustos Cuma: HükümetKadın2
26 Ağustos Cumartesi: DüğünDernek2
1 Eylül Cuma: EyvahEyvah3
2 Eylül Cumartesi: OlanlarOldu
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!