Süleymanpaşa Belediyesi’nin Mutlukent Projesi’ne ödül

Güncelleme Tarihi:

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Mutlukent Projesi’ne ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 16:33

Süleymanpaşa Belediyesi’nin Mutlukent Projesi’ne ödül

Haberin Devamı

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ’da Süleymanpaşa Belediyesi, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından organize edilen ve bu yıl 14.’sü düzenlenen “eTürkiye (eTR) Ödülleri” finalinde “Yapay Zeka Destekli Mutlukent Projesi” ile orta ölçekli belediyeler kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Süleymanpaşa Belediyesi, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından bu yıl 14.’sü gerçekleştirilen Türkiye’nin dört bir yanından onlarca belediye ve kamu kurulunun katıldığı e Türkiye (eTR) ödüllerinde Tekirdağ’ı başarıyla temsil ederek kategorisinde birinci oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen ödül töreninde açılış konuşmasını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Colman Deegan yaparken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da ödül töreninde yerini aldı.

Açılış konuşmalarının ardından Kamudan Vatandaşa e-Hizmetler, Kamudan İş Dünyasına e-Hizmetler, Kamudan Kamuya e-Hizmetler, Küçük Ölçekli Belediye, Orta Ölçekli Belediye ve Büyük Ölçekli Belediye kategorilerinde finale kalan projeler jüri tarafından oylanırken Süleymanpaşa Belediyesi orta ölçekli belediyeler kategorisi finalinde Yapay Zeka Destekli Mutlukent ve SAR3D Projeleri ile boy gösterdi.

Türkiye’nin önde gelen belediyelerinden Bakırköy, Bornova, Kadıköy, Pendik, Selçuklu ve Üsküdar Belediyeleri ile birincilik mücadelesi veren Süleymanpaşa Belediyesi, oylama sonucunda orta ölçekli belediyeler kategorisinde Yapay Zeka Destekli Mutlukent Projesi ile birinci seçildi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin ödülünü TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik ve TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı’nın elinden alan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ilk sözleri “Bu gurur tüm Süleymanpaşa’nın” olurken Başkan Eşkinat ödül töreni sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başkan Eşkinat; “eTürkiye ödüllerine 3 yıldır katılan Süleymanpaşa Belediyesi oldukça önemli yol kat etti. İlk yılımızda da ikinci yılımızda da projelerimiz ile orta ölçekli belediyeler kategorisinde finale kalmaya başarmıştık. Ancak ismi kalıplaşmış herkes tarafından bilinen belediyeleri geçip birinci olamamıştık. Bu yıl ise daha çok çalıştık ve Kadıköy, Bakırköy ve Üsküdar gibi çok tanınmış başarılı belediyelerin önünde yer alıp birinci olduk.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!