Süleyman bana güven veriyor

Güncelleme Tarihi:

Süleyman bana güven veriyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2009 01:00

Olaylı boşanma sürecinden sonra yeni aşkıyla yeniden doğan Pınar Aylin, geçmişte yaşadıklarının bu ilişkisine de ister istemez yansıdığını itiraf etti. Beraberliğin ilk dönemlerinde çok sert olduğunu söyleyen Aylin, “Güven duygusu sıfırın altına inmiş bir kadındım. Neyse ki Süleyman çok anlayışlı biri” dedi

Haberin Devamı

PINAR AYLİN FOTOĞRAFLARI    

* Web sitenizde “İzmirli olmanın avantajlarını yaşıyorum” demişsiniz. Nedir İzmirli olmanın avantajı?              

- En önemli avantajlardan biri doğayla iç içe büyümüş olmam... Dalarak, babamla balığa çıkarak, ağaç tepelerinde erik toplayarak yetiştim.
       
* İstanbul’a geldiğinizde zorluklar yaşadınız mı?   

- İstanbul’a geldiğim 1994 senesinden albüm çıkana kadarki dönem çok zor oldu. Ben İzmir’in güneşine o kadar alışmışım ki, İstanbul’un havası beni depresifleştirdi. Bütün arkadaşlarım, ailem İzmir’de olduğu için kendimi çok yalnız hissettim. Hemen hemen iki haftada bir İzmir’e gidiyordum.

* 22 yaşında müzik hayatına atıldınız. şimdiki aklınızla 22 yaşındaki Pınar’a neler söylemek isterdiniz? 

- 22 yaşındaki Pınar’a da, şu anki Pınar’a da aferin derim. Yanlış yollara sapmadan, çok güzel, çok temiz bir şekilde yürüdüm yolumda.

KENDİMDEN ÖDÜN VERMEDİM HİÇ

* “Deliler Gibi” şarkısıyla büyük bir patlama yaptınız. Ama devamı geldi... Neden sizce?         


- Çünkü çıkış bir kere yapılır. Benim de ilk albümüm ve “Deliler Gibi”nin müthiş bir etkisi oldu. Sonrasında 7 albüm daha yaptık. 15’inci seneye giriyorum ve çok istikrarlı gittiğini düşünüyorum ben.

* Tarz olarak hep aynı çizgide ilerlediniz...

- Biraz ondan biraz bundan almak bana pek sıcak gelmiyor. Tabii bunun getirdiği artılar da var, eksiler de... Ama ben kendimden hiçbir şekilde ödün vermek zorunda kalmadım.

BOŞANMAK BENİM İÇİN EN DOĞRU KARARDI

Haberin Devamı

* Uzun yıllar evli kaldıktan sonra ayrıldınız. O sancılı dönem nasıl geçti? 

- O kararı alana kadar son bir yıl, içimde bir şeylerin bittiğini bilmeme rağmen kabul etmedim. Onun sonra ise bambaşka bir süreç başladı. Maalesef hem şaşırtan hem de çok travmatik etkileri olan zor bir dönemdi. Ama o dönemde şunu anladım; ben çok doğru bir karar vermişim.

* Kızınız bu süreci nasıl atlattı?

- Kendimi, bütün egolarımı arka plana attım, onun etkilenmemesi için dikkatli davrandım.  

MAYA İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORLAR

* Şimdiki ilişkinizde daha mı temkinlisiniz?

- Hem de nasıl! Allah’tan çok anlayışlı ve çok olgun biri... ılk zamanlarda gerçekten güven duygusu sıfırın altına inmiş bir kadındım. Tabii ki burada karşınızdaki insana çok büyük pay düşüyor. Anlayış ve kendini benim yerine koyabilmesi sayesinde bazı şeyleri çözebildik. ılk zamanlarda ben bile kendi tepkilerime şaşırıyordum. ılk birkaç ay bu şekilde devam ettik.

* Maya, sevgiliniz hakkında düşünüyor?

- Maya ile birbirlerini çok seviyorlar. Onun da 18 yaşında bir kızı var. Geçtiğimiz yaz dördümüz bir tatil yaptık, çok güzel bir tatildi. Çocukların da anlaşmaları çok önemli çünkü...

Haberin Devamı

SABAH-AKŞAM TARTILIRIM     

* Yıllardır hiç değişmediniz. Sizi bakımsız veya kilo problemi yaşarken görmedik. Bunu nasıl başardınız?

- Çok dikkat ediyorum. Her sabah aç karnına mutlaka tartılırım. Gece yatmadan önce tekrar tartıya çıkarım. Bazen kendimi şımartma günlerim olur.

* Ne yaparsınız o günlerde?

- Hamama giderim! Arada sırada kendimi doğaya atarım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!