Süheyl Uygur'un eşi Burçin Orhon 23 kilo verdi… İşte Burçin Orhon’un yeni hali

Güncelleme Tarihi:

Süheyl Uygurun eşi Burçin Orhon 23 kilo verdi… İşte Burçin Orhon’un yeni hali
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2017 12:18

Tiyatrocu Süheyl Uygur'un eşi Burçin Orhon, obezite ameliyatı sonrası 23 kilo verdi. eski ve yeni halinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşan Burçin Orhan’a destek mesajları yağdı. İşte Burçin Orhon’un yeni hali!

Haberin Devamı

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve 21 Temmuz'da fazla kilolarından kurtulmak için ameliyatı olarak midesini küçülttüren Burçin Orhon, 23 kilo verdi. Eski ve yeni halinin sosyal medyada paylaşan Burçin Orhon’ın ‘O kadar kilonuz yoktu canım boşuna ameliyat oldunuz” diyenlere selam olsun. Diğerlerine günaydııın.’ Notunu düştüğü fotoğrafı binlerce kişi tarafından beğenildi.

Süheyl Uygurun eşi Burçin Orhon 23 kilo verdi… İşte Burçin Orhon’un yeni hali

BURÇİN ORHON KİMDİR?

Burçin Orhon, 1980’li yılların başlarında göbek atmadan dansözlük yapmasıyla gündeme oturan ünlü bir isimdi. Orhon, göbek dansına yeni bir bakış açısı ile yaklaşmıştı. Klasik göbek dansı yapan meslektaşlarının aksine, baleyi andıran figürleri ile o dönemde yıldızı parlayan Orhon,1962 yılında dünyaya geldi. Orhon, henüz üç buçuk yaşındayken bale eğitimine başladı.

Haberin Devamı

Burçin Orhon, 1962 yılında Rum bir anneden ve İstanbul’lu bir babadan İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İşletme Mühendisliği Fakültesi mezunudur. Ankara Devlet Konservatuvarını bitirdi. Dansa 3,5 yaşında klasik bale eğitimi alarak başladı. Dört buçuk sene de Devlet Balesi’nde balerin olarak çalıştı. İlk olarak Nükhet Duru’nun sayesinde oryantal olarak sahneye çıktı.

Dört buçuk yıl boyunca İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde balerin olarak görev yaptı. Sonrasında, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni ardından da Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezun oldu.

Kariyerine klasik bale ile adım atsa da, farklı figürler ile göbek dansı yapmaya başladı. Türkiye’de bir ilk olan bu dans türü ile bir anda ünlü oldu. Yıllarca eğitimini aldığı klasik dans ve doğu geleneklerinden olan dansı sentezlemesi ve kendi dans dilini yaratarak gündeme oturdu.Dansçı Burçin Orhon, Süheyl Uygur‘la evlenip çoluk çocuğa karışınca, iş hayatına ara verdi. Danslarıyla bir dönem sahnelerde fırtına gibi esen ‘Bambi’ lakaplı Burçin Orhon,Kavacık’ta açtığı “Burçin Orhon Dans akademisi”nde öğrenci yetiştiriyor.

Haberin Devamı

Sonralarda oyunculuğa adım atan Burçin Orhon, Portatif Hüseyin, Aşk ve Gurur, Anadolu Kaplanı, Kavak Yelleri gibi dizilerde ve Renkli Dünya, Fırtına Gönüller, Aşk ve Para, Onyedi Yaşında gibi sinema dizilerinde rol aldı.

Burçin Orhon, 1995 yılında ünlü tiyatro sanatçısı Süheyl Uygur ile dünya evine girdi. Yıllardır mutlu bir evlilik hayatı süren çiftin iki kız çocuğu o

 

 

BAKMADAN GEÇME!