Suçum ondan önce biriyle çıkmammış

Güzin Abla
Haberin Devamı

Rumuz: Deniz

SEVGİLİ Ablacığım, 21 yaşında bir kızım. 5 aydır 24 yaşında biriyle çıkıyorum. Son günlerde bana karşı değişti. Meğer arkadaşlarından benim daha önce birisiyle çıktığımı öğrenmiş. Bunun yalan olduğunu söyledimse de inandıramadım. Yakında sözlenmeyi düşünüyorduk.

Ama şimdi evlenemeyeceğimizi söylüyor. Nedeni ise beni koluna takıp eşim diye sokakta dolaştıramazmış. Çevresi laf ederse bunu kaldıramazmış. Beni kaybetmek istemiyormuş, istersem sonunda evlilik olmayan bir beraberlik yaşayabilirmişiz. Şimdilik onu kaybetmemek için bu teklifi kabul ettim. Çok çaresizim.

GÜZEL Kızım, hangi devirde yaşıyoruz? Bu küçük beye benden selam söyle, unutmasın ki bu dünyada değil senin gibi tertemiz genç kızları, resmen vesikalı hayat kadınlarını bile samimiyetine inanıp evlenen, onu bu korkunç hayattan çekip çıkaran, yürekli, iyi kalpli pek çok erkek var. Onlar bile ‘‘Seni nasıl koluma alır, sokakta dolaşırım’’ demiyorlar. Seni sevseydi her şeyden önce sana güvenmesi gerekirdi. Sen başkasıyla flört etmediğini söylüyorsun, o halde buna inanmalıydı. Ama doğru olmasa bile, daha önce bir gençle arkadaşlık etmen seni damgalamış mı oluyor? Bu ne çirkin düşünce... Hem de 24 yaşında olgun olması gereken biri bu. Bana kalırsa seninle evlenmemek için bahane bütün bunlar. Kızım, bu ilişkiden sana hayır gelmez. Lütfen oyununa gelme. Eminim seninle cinselliği yaşamak için ısrar ediyor ve seni hiç düşünmüyordur.

FAKS: 0212 677 04 21

Yazarın Tüm Yazıları