Şubatta sevilen isimler geliyor

Güncelleme Tarihi:

Şubatta sevilen isimler geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 17:28

‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ kapsamında, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde, Atlantis işbirliğiyle 2 Şubat’ta Burhan Öçal & Borusan Quartet, 9 Şubat’ta Kuzey’in oğlu Volkan Konak, 16 Şubat Şevval Sam & Kurtalan Ekpres ve 23 Şubat’ta ise Ayhan Sicimoğlu’s Mambo Delight ile devam edecek.

Haberin Devamı

BURHAN ÖÇAL & BORUSAN QUARTET; 2 ŞUBAT SALI 2016

Vurmalı çalgılar virtüözü ve darbuka ustası Öçal, Türkiye'de çağdaş kültür ve müzik dünyasına yön verenlerin başında geliyor. Değişik müzik stillerine olan merakı ve coşkusu sayesinde uluslararası çapta bir müzisyen olan Burhan Öçal kendine has üslübuyla bu sefer de ‘Vestel Gururla Yerli Konserlerinde’ Zorlu PSM’de Borusan Quartet ile buluşuyor. Sanatçı aynı zamanda bugünlerde iki büyük orkestra eseri üzerinde de çalışıyor.

Şubatta sevilen isimler geliyor

2005 yılında Prof. Gürer Aykal öncülüğünde kurulan Borusan Quartet; 2010 ICMEC Uluslarası Oda Müziği Topluluğu Yarışması'nda birinci olarak altın madalyanın sahibi olan bu ekiple beraber ‘ Vestel Gururla Yerli Konserlerinde’ 1. Keman’da Esen Kıvrak, 2. Keman’da Olgu Kızılay, Viyola’da Efdal Altun ve Viyolonsel de ise Çağ Erçağ olarak yer alacak.

Haberin Devamı

VOLKAN KONAK; 9 ŞUBAT SALI 2016

Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Konak, ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’nde bu sefer usta yorumu, kendine has üslubu, tatlı sohbeti ve hikayeleriyle izleyicilere tadına doyulmayacak bir gece yaşatacak.

ŞEVVAL SAM&KURTALAN EKPRES;16 ŞUBAT SALI 2016

‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ 16 Şubat’ta Şevval Şam & Kurtalan Ekpres ile devam ediyor. İşte bu konser bir anlamda ustalara selam niteliğinde; Konserin 1.bölümünde Kurtalan Ekspres; Barış Manço, Cem Karaca ve Neşet Ertaş'ın en sevilen şarkıları ile ustalara selam niteliğinde parçalar seslendirecek. Konserin ikinci bölümünde ise Şevval Sam Kurtalan Ekspres eşliğinde, ustaların eserlerine ek Aşık Veysel’e, en güzel Karadeniz türküleri ile Kazım Koyuncu’ya selam gönderecek parçalar söyleyecek.

AYHAN SİCİMOĞLU'S MAMBO DELİGHT; 23 ŞUBAT SALI 2016

Vestel Gururla Yerli Konserleri' serisi bu sefer de, Türkiye'nin en önde gelen perküsyon sanatçılarından biri olan Ayhan Sicimoğlu ile buluşturuyor. Turcolatino müzik üzerine kurulu bir dünya grubu olan "Ayhan Sicimoğlu's Mambo Delight" Afro-Karayip ve Güney Amerika latin ezgilerini Türk müziği altyapısıyla birleştirerek tadına alışık olduğumuz melodileri dayanılmaz ritimler ile süsleyecek. Hastası olacağınız bu konser yüzünüzde gülümseme ve ruhunuzda tatlı bir esinti bırakacak.

Haberin Devamı

Şubatta sevilen isimler geliyor


İstanbul’un sanat platformu Zorlu Performans Sanatları Merkezi dünyaca ünlü gösterileri, grupları ve alanında en iyi sanatçıları sahnelerinde ağırlıyor. Broadway ve West End müzikallerinden dansa, poptan klasik müzik, opera ve caza pek çok alanda performans sanatlarına ev sahipliği yapıyor ve her tür sanat etkinliği için farklı olanaklar sunuyor. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde; 2,190 kişi kapasiteli zenginleştirilmiş akustik özelliğe sahip Ana Tiyatro ve 678 kişi kapasiteli doğal akustik özelliğiyle tasarlanan Drama Sahnesi’nin yanı sıra, bir senfoni orkestrasının kayıt alabileceği ‘karakutu’ tiyatro tarzında tasarlanan –110 kişi kapasiteli– Studio, bir galeri alanı ve sanat ile kendini ifade etmek isteyen herkese kapıları açık olan, son teknoloji ile donanımlı Şehir Sahnesi yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!