Subaşı Belediye Başkanı Yılmaz: Amacımız beldemizi her yönüyle kalkındırmak

Güncelleme Tarihi:

Subaşı Belediye Başkanı Yılmaz: Amacımız beldemizi her yönüyle kalkındırmak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 12:40

Subaşı Belediye Başkanı Yılmaz: Amacımız beldemizi her yönüyle kalkındırmak

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’nın Altınova ilçesine bağlı Subaşı beldesi her geçen gün daha güzel ve cazip bir yapıya bürünüyor. Özellikle Osmangazi Köprüsü’nün yapımı ile bölgede yeni projeler de hayata geçirilmeye başladı.

Subaşı'nın muhteşem manzarası, beldeye ilgiyi daha da arttırıyor. Osmangazi Köprüsü'nün yapılmasıyla birlikte beldelerine ilginin daha da çoğaldığını belirten Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaptıkları ve yapacakları yeni yatırımlarla beldelerini cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Subaşı'nın çehresinin değiştiğine dikkat çeken Başkan Yılmaz, “Daha modern ve daha güzel bir Subaşı için çalışmalarımız yoğun şekilde sürüyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren gerek kamu gerek özel sektör gerekse de belediyenin kendi imkanları ile eğitimden sağlığa, ihtiyaç duyulan her alanda yaptığımız yatırımlarla beldemizi cazibe merkezi haline getirmekteyiz. Hedefimiz; milletimizin bize verdiği emaneti en iyi şekilde koruyup, halkımıza hizmetlerin en kısa zaman içerisinde dönmesini sağlamaktır. Bunun için yaptığımız ekip çalışması ile beldemize ihtiyaç duyulan her yatırımı getirmeye kararlıyız. Belediyecilik sadece yol ve kaldırım yapmakla bitmiyor. Vatandaşın problemlerinin tespit edilmesi ve yerinde çözülmesi gerekli. Göreve geldiğimiz günden bu yana bu anlayışı beldemizde tahsis etmeye çalışıyoruz. Bir yandan sosyal belediyecilik alanında hizmet verirken, diğer yandan da beldemizin kalkınması için yatırımlarda bulunuyoruz. Amacımız beldemizi her yönüyle kalkındırmak. Bunun için de merkezi hükümetimizin, Milletvekilimiz Fikri Demirel'in ve AK Parti İl Başkanımız Yusuf Ziya Öztabak'ın desteği büyük. Bundan dolayı beldemizin kalkınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!