Suat Suna ilk romanıyla okurlarıyla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Suat Suna ilk romanıyla okurlarıyla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 15:31

Müzisyen olarak tanıdığımız Suat Suna, bu kez kelimeleriyle bizi etkileyecek. Suna'nın kaleme aldığı, Alfa Yayınları’ndan çıkan, “İhanet” aşk ve gerilimin, tutku ve kıskançlığın, sadakat ve hoyratlığın romanı...

Haberin Devamı

İstanbul, Paris, İzmir ve Bodrum’da hüküm süren “İhanet”, birbirinden farklı ve sıra dışı karakteriyle beklenmedik olaylara sahne oluyor. Gerilim ve tutkunun hız kesmeden devam ettiği “İhanet” bir ilk roman olmasının ötesinde akıcılığı, üslubu ve heyecanıyla okuru birden yakalayarak şaşırtıyor.

Sıra dışı ve zeki iki adam; tutkulu ve güzel bir genç kadın; takıntılı bir abla-anne; hedefini gerçekleştirmek için gözünü kırpmadan cinayet işleyen mafya üyeleri ve olayları çözmeye çalışan polis teşkilatının yolu birbiriyle kesiştiğinde olaylar birbiri içine girip sarmal hale geliyor.

Aşka, aile ilişkilerine, sadakate ve hayata dair soru ve cevaplarla okuru akıl oyunları içinde bırakan “İhanet” adından söz ettirecek bir ilk eser.

Suat Suna ilk romanıyla okurlarıyla buluştu

Haberin Devamı

“Genç kadın en korktuğu şeyi yaşıyordu. Zayıf kolları artık daha fazla dayanamayacaklardı... Ayaklarıyla destek alabileceği bir çıkıntı aramış, ama bulamamıştı.
Bu defa kurtuluş yok anlaşılan... Yolun sonundayım...
Umutsuzca aşağıya baktı. Gecenin karanlığında seçebildiği tek şey, sonsuz gibi görünen boşluktu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!