Su tartışmasında 3’üncü dalga

Güncelleme Tarihi:

Su tartışmasında 3’üncü dalga
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2014 01:30

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, su polemiğinde 3’üncü kez basın toplantısı düzenledi. CHP’li Aylin Nazlıaka’nın ‘Analiz yaptırdık, suyumuz temiz’ açıklamasını eleştiren Gökçek, “Bizim tahlilden sonra depoya klor atıp analiz yaptırdılar. Klor atınca bakteri ölür” dedi. Gökçek, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MİLLETİ ENAYİ YERİNE KOYUYOR

“Biz tahlil yaptık, depoda klor olmadığı için bakteri üredi ve 200’ler seviyesine çıktı. Bizden sonra gidip klor atmış, tahlil yaptırmış. Klor atarsan bakteri üremez. Çocuk aldatıyor. Ankaralı enayi, bir tek akıllı o. Milleti enayi yerine koyuyor, milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Pis bir kuyu, pis bir depo, kaçak su. ‘Cezamız neyse öderiz’ diyordu, tebligatı yaptılar diğerleri aldı bir tek Aylin tebligatı almadı. Her şeyi yalan üzerine kurulu. İnsan utanır.

CESARETİN VARSA GEL BİR TELEVİZYONA

Twitter’dan ‘Melih Gökçek’i takip ediyorum, imarla ilgili açıklamalar yapacağım’ diyor. Yok öyle konu değiştirmek. Arkadaş seninle televizyona çıkana kadar sudan başka bir şey konuşmam. Aylin, cesaretin varsa gel bir televizyona çıkıp bu konuyu seninle tartışalım. Tarihini ve yerini de sen belirle. İstersen Halk TV’ye çıkalım açık kart. Ama biliyorum ki çıkamayacak.

Haberin Devamı

GECEKONDUDAKİ 100, AYLİN 3 TL ÖDESİN

Gecekondudaki bir vatandaş 100 TL ödesin, Aylin 2-3 TL ödesin. Ondan sonrada ‘Ben halkçıyım’ diyor. Sen halkın hakkını yiyensin. Aylin, CHP’li vekiller ve odalar suyun kirli olduğuna insanları inandırmak için gayret sarfediyorlar. Yaptırdığım bir ankette CHP’lilerin yüzde 80’i Ankara’nın suyunun kirli olduğunu söylüyor. Bu insanları yeniden suyun kirli olmadığına ikna etmek zorundayız. Raporlarla buna devam edeceğiz. ”

NAZLIAKA: DEREBEYLİKLE ANKARA’YI YÖNETİYOR

Nazlıaka da yazılı bir açıklama yaparak, şunları kaydetti: “Gökçek, su konusunda açıklayamadığı gerçekleri benim evime saldırarak unutturmaya çalışmaktadır. Gökçek’in imar anlayışı ile ilgili bazı hatırlatmalar yapalım; yargıdan halen onay almamış olan Akay Kavşağı, mahkeme kararlarına rağmen kaçak kaçak yükselen Demir Kafes, Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği AOÇ’nin kalbine sapladıkları Başbakanlık konutu, yine Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği Ankapark. Melih Gökçek ile ilgili öyle bir algı oluşmuş ki herkes ‘Bu adamla uğraşılmaz’ demektedir. Mahkeme kararlarını yok sayan, derebeylik yöntemiyle Ankara’yı yöneten bu kişiyle mücadele etmek benim Ankaralılara karşı sorumluluğum ve görevimdir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!