Su sorununu çözmek için muhtar adayı oldu

Güncelleme Tarihi:

Su sorununu çözmek için muhtar adayı oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2014 13:04

SİVAS’ın Suşehri İlçesi’ne bağlı Gözköy’de oturan Şengül- Abidin Çiçen çiftinin 10 çocuğundan en küçüğü 27 yaşındaki Gülperi Çiçen, muhtar adayı oldu. Çiçen, seçildiği takdirde yıllardır çözülemeyen köyündeki su sorununu çözeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Suşehri’ne 6 kilometre uzaklıkta bulunan 75 haneli Gözköy’de yıllardır süren su sıkıntısından en çok kadınların mağdur olduğunu söyleyen Gülperi Çiçen, bu nedenle aday olmaya karar verdiğini söyledi. Ortaokul mezunu ve bekar olan Çiçen, "Köyümü seviyorum ve hizmet etmek istiyorum. 40 yıldır süren su sorunumuz var. Mevcut şebeke suyumuz köye yetmiyor. Şu an Mart ayında olmamıza rağmen sularımız akmıyor. Su ihtiyacımızı köy çeşmelerinden gidermeye çalışıyoruz. En önemli amacım bunu sonlandırarak köyümüze su getirmek. Muhtar olursam gerekirse sorunu çözmek için Ankara’ya kadar gideceğim. Bunun dışında de köye bir çok şey yapmak istiyorum" dedi.

Köydeki su sorunu nedeni ile ailesinin desteği ile daha önce çeşme yaptırdığını belirten Gülperi Çiçen, ayrıca Kuran kursunun tadilat ve boyasını da kendisinin üstlendiğini dile getirdi. Seçildiği takdirde bunun gibi hizmetleri artıracağının sözünü veren Çiçen, köylülerden destek istedi. Kendisiyle birlikte 4 adayın muhtarlık için yarıştığını belirten Çiçen, seçilme şansını yüzde 40 olarak öngördüğünü söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!