Su kanalına düşen ineğinin başından ayrılmadı

Güncelleme Tarihi:

Su kanalına düşen ineğinin başından ayrılmadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 11:29

Su kanalına düşen ineğinin başından ayrılmadı

Haberin Devamı

Coşkun MENEK/ERZİNCAN, (DHA) - ERZİNCANLI Zafer Şahin, otlarken sulama kanalına düşen ineğinin boğulmaması için suya girdi ve yardım gelene kadar hayvanın başında bekledi.
Çukurkuyu Beldesi Sarıgöl Mahallesi'nde hayvancılıkla geçimini sağlayan 57 yaşındaki Zafer Şahin'in 'Sarı Kız' adlı ineği su içmek isterken, beldenin içinden geçen 2 metre derinliğindeki sulama kanalına düştü. Kanaldan çıkamayan ineğini kurtarmak için suya atlayan Zafer Şahin, tek başına ineğini kurtaramayınca Çukurkuyu Belediyesi'nden yardım istedi. Şahin yardım gelene kadar sulama kanalının içinde ineğinin başını tutarak bekledi. Olay yerine gelen iş makinesi ile inek iple bağlanarak uzun uğraşlar sonucu sulama kanalından çıkartıldı.
İneğin sudan çıkarılmasıyla rahat bir nefes alan Şahin, yetkililerden kanalın etrafının kapatılması için yardım istedi. Şahin, "Sarı kımız susamıştı, içmek için kanaldaki suya uzandı ve kaydı gitti. Bu bir insan da olabilirdi. Kanalın mal ve can güvenliği yok. Yetkililerden bizzat ilgilenmelerini bekliyoruz. Herhangi bir şey yapılırsa çok memnun oluruz. Güvenlik açısından tedbir alsınlar. Gereken neyse yapılmasını istiyoruz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!