Su faturalarına nakitli otomatik ödeme 

Güncelleme Tarihi:

Su faturalarına nakitli otomatik ödeme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2017 15:08

Su faturalarına nakitli otomatik ödeme 

Haberin Devamı

BURSA (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediyesi'nn altyapı projelerine imza atan BUSKİ, yetişmiş iş gücünün yanı sıra, teknolojik yenilik ve gelişmeleri gibi performansı ile örnek gösteriliyor. BUSKİ son olarak, nakit çalışan otomatik ödeme veznelerini devreye aldı.
Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, nakit çalışan otomatik ödeme veznelerinin ilk etapta; Setbaşı Tahsilat Şubesi, Eğitim Tahsilat Şubesi, Görükle Şube Müdürlüğü, Karacabey Şube Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Şube Müdürlüğü ile Mudanya Şube Müdürlüğü'nde hizmet sunmaya başladığını söyledi. Çetinavcı, uygulama ile vatandaşların işini çabuklaştırmayı ve hizmet kalitesini daha da artırmayı hedeflediklerini, uygulamanın süreç içerisinde ilçe şube müdürlüklerinin genelini kapsayacak biçimde yaygınlaştırılacağını ifade etti. Uygulamanın başladığı günden bu yana 1 haftalık süre geçmiş olmasına rağmen, makine başına günlük 2 bin 500 TL'lik  tahsilat miktarına ulaşıldığını ifade eden BUSKİ Genel Müdürü, bu sistemin benimsendiğini açıkladı. 
BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakki Çetinavcı'nın bu açıklamalarında, Yardımcısı Adem Vural ile Eğitim Tahsilat Şubesi çalışanları da hazır bulundu.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!