Şu ayrılık olmasaydı

Salih UÇAR
Haberin Devamı

YAKLAŞIK 20 gün önce bu sütunlarda 'Karanlık Dünya Kenti' başlıklı yazı ile buluşmuştuk. O günden sonra yazılarıma bir süre zorunlu olarak ara verdim. Zorunlu olarak diyorum çünkü, 26 Eylül günü görev dönüşünde geçirdiğim trafik kazasında sağ kolum kırıldı.

İlk haftaki tedaviler nedeniyle yazı yazma imkanım olmadı. Şu anda da sizlere bu yazıyı sağ kolum alçıda olduğu için sol kol yardımıyla yazıyorum. Biraz zor oluyor ama sizlerle tekrar buluşmak bu zorlukları hafifletiyor. Bu zorunlu ara için özür diliyorum...

Bu arada gelenekleri de unutmayalım. Kazadan sonra telefon, mesaj ve e-mail ile ‘Geçmiş Olsun’ dileklerinde bulunan tüm dostlara, Özel An-Deva Hastanesi çalışanlarına, Halkla İlişkiler Müdürü Kamer Durdu'ya ve halen tedavimi sürdüren Ortopedi Uzmanı Dr. Koray Savran'a teşekkür ediyorum.

YASAK AŞKLAR

Efendim, o son buluşmamızda bir sonraki yazıda yasak aşklara, dedikodulara, yeni mekanlara değineceğim demiştim. Bugün kısa bir giriş yapıyoruz. Yarından itibaren yine eğlence dünyasında olup bitenleri, sansAsyonları sizlerle paylaşacağız.

Şimdi; kışlık eğlence mekanları 'in'.

Gözde eğlence mekanı Ally, bu yıl ilk kez kış aylarında da hizmet verecek. Murat Varol ve Meriç Bayraktaroğlu, kışlık Yeni Ally'nin çalışmalarını tamamladı. Yeri ve açılış tarihi de kesinleşti.

Geçtiğimiz yıl Dedikodulu Meyhane olarak hizmet veren mekan, yine Ümit Doğan'ın yönetiminde bir önceki yıl olduğu gibi ‘Angel’ olarak geri döndü. Yeni dekoru ile burayı daha çok seveceksiniz.

Mey Müzikhol, bir ay aradan sonra kapılarını eğlence dünyasına yeniden açtı. Bedia Akartürk'ün yanında TSM sanatçısı Cengiz Ersoy ve grek tarzında da Rum Erin Elize sahne alıyor.

Devran Çağlar, bundan sonra Antalya sahnelerinde. Hem de yakından tanıdığınız ve sık sık uğradığınız bir eğlence mekanında sahne alıyor. En çok da ceketi dikkat çekiyor...

Club Deep'in dağılan yönetimi ikiye bölündü. Barış Ertan eski mekanı Flamingo'ya döndü. Bir süreliğine İstanbul'a giden Şenay Çelik ise 29 Ekim'de Antalya Sherlock's ile geri dönüyor.

Yazarın Tüm Yazıları