Stosur turnuvaya veda etti

Güncelleme Tarihi:

Stosur turnuvaya veda etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 09:41

Tek bayanlarda 3 numaralı seri başı Danimarkalı Caroline Wozniacki, İtalyan Tathiana Garbin'i 6-1 ve 6-1'lik setlerle eleyerek 2. tura yükseldi.

Haberin Devamı

Günün tek sürprizi 6 numaralı seri başı Avustralyalı Samantha Stosur'un elenmesiyle yaşandı. Bu yıl Roland Garros'ta final oynayan Samantha Stosur, 4 kez katıldığı Wimbledon'da bugüne kadar bir varlık gösteremeyen Eston Kaia Kanepi'ye 6-4 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Tek bayanlarda 7 numaralı seri başı Polonyalı Agnieszka Radwanska, Macar Melinda Czink'i 6-3 ve 6-3'lük setlerle 2-0, 16 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova da turnuvaya ilk kez katılan Rus Anastasia Pivovarova'yı 6-1 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek tur atladılar.

Çift bayanlarda 1 numaralı seri başı Serena ve Venus Williams (ABD) kardeşler, Julie Ditty (ABD) ve Renata Voracova (Çek Cumhuriyeti) çiftiyle karşılaştı. Williams kardeşler, tenis severlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede rakiplerini 6-4 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek turnuva dışında bıraktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!